Hjælp til dig,

der skal lave

et skoleprojekt

Få hjælp til dit skoleprojekt
Vi er rigtig glade for, at du er interesseret i vores arbejde. Her på siden har vi samlet en masse materialer, videoer, tekster og billeder, som kan hjælpe dig med din opgave. 

Få viden og rådgivning om at færdes trygt på nettet
Når du og dine venner sms'er og chatter, kan I risikere at misforstå hinanden. Det kan føre til unødvendige skænderier og konflikter. På SikkerChat kan du få mere at vide om, hvordan du løser onlinekonflikter, tackle mobning, sladder og trusler og færdes trygt på nettet og mobilen. Du kan også læse mere på Din digitale vejviser, der handler om, hvordan forældre kan hjælpe deres børn med at være trygge på nettet.

Få mere at vide om mobning
Vi har også lavet en hjemmeside om mobning. Den er mest til lærere og pædagoger, men som elev kan du finde fakta om, hvad mobning er, og om hvor mange børn, der bliver mobbet. Vi har også en side til forældre, der hedder 'Bliver mit barn mobbet?', der også handler om mobning på nettet. 

Børn og unges digitale liv
Red Barnet har lavet en serie af podcasts til forældre, hvor børn og unge fortæller om deres liv på nettet. Der er også enkelte episoder, hvor voksne eksperter diskutererer børn og unges digtale liv. Podcasten So.Me.Mor.Far og værten er komikeren Michael Schøt. 

Interviews med Red Barnets medarbejdere
Mange elever spørger, om de kan interviewe os. Det er desværre ikke muligt, da tiden så vil gå fra det vigtigste – nemlig at redde børn rundt omkring i verden. Men vi har lavet en række interviews med forskellige personer, der fortæller om deres arbejde i Red Barnet:

Skolesite med materialer til børn og unge
Du kan også besøge vores skolesite med undervisningsmaterialer til børn og unge. På siden er der en masse temaer om for eksempel børns rettigheder, Red Barnets arbejde med at redde børn fra katastrofer, fattigdom i Danmark og flygtningebørn, der rejser alene til Europa.

Ofte stille spørgsmål om skoleprojekter
Her har samlet svar på en række af de ofte stille spørgsmål fra elever, der skal lave skoleprojekt.