Hvert skridt tæller

Landsindsamling søndag

Den 3. september 2023

Hvert skridt tæller Landsindsamling søndag Den 3. september 2023

For 389 kr. kan vi give en familie mad til to uger, tæpper og materialer til at sikre husly under en katastrofe samt vacciner mod livsfarlige sygdomme til et barn.

140 millioner børn verden over oplever lige nu sult eller mangel på mad som følge af klimaforandringer, krige og stigende fødevarepriser. Ingen af delene er børnenes skyld. Men de betaler prisen.

Som indsamler hjælper du os med at sikre blandt andet mad, rent drikkevand, økonomisk hjælp og uddannelse. Læs mere om hvad vi samler ind til her.  

Meld dig som indsamler nu

Vær med søndag d. 3. september 2023, når vi samler penge ind til udsatte børn og unge i Danmark og resten af verden.

Vælg din rute nu

Værd at vide som indsamler

Vi har samlet svar på de spørgsmål, du måtte have som indsamler. Vi har også lavet en lille video, der forklarer hvor let det er at være indsamler.

Værd at vide som indsamler

Er du forhindret på dagen?

Er du forhindret, kan du i stedet samle ind online. Det kan du gøre ved at oprette din egen personlige indsamling enten på 
Red Barnets hjemmeside eller på Red Barnets Facebook-side. Så kan du dele din indsamling med venner, kolleger og familie på email og sociale medier i stedet for at tage en rute.
Opret din egen indsamling

TAK FORDI DU SAMLER IND

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Ring til os på tlf. 3524 8500 eller skriv til landsindsamling@redbarnet.dk.