Bliv frivillig i en af Red Barnets butikker

Vil du være frivillig?

Som frivillig i en af vores butikker er du en vigtig del af det kredsløb, der hjælper børn både lokalt og globalt. Du bliver en del af det store butiksteam, der driver Red Barnets lokale butik. Sammen sælger I brugt tøj, legetøj, bøger, møbler og udstyr til børn fra 0-12 år. Som del af teamet, der driver BARNETS BUTIK, er du med til at stå for både selve salget og for at gøre tøj, ting og butik klar til kunderne.  

Du behøver ikke have erfaring med butiksarbejde – når bare du går positivt til opgaven, bidrager med god energi og gør dit for, at butikken er et behageligt sted at være for både kunder og frivillige kollegaer, så skal vi nok lære dig resten.

Vi tilbyder dig: 

  • Mulighed for at være med i et hyggeligt, lokalt fællesskab af engagerede frivillige
  • Opgaver som passer til dine erfaringer og butikkens behov, samt mulighed for rådgivning
  • Hjertelige oplevelser i butikken, hvis overskud går til vores arbejde for børn

Spørgsmål og svar om Red Barnets butikker

Butiksfrivillig 
Du arbejder i butikken og hjælper med at sortere, klargøre, prissætte varer og få kunderne til at føle sig velkomne. Med din frivillige indsats i butikken er du med til at gøre det hele muligt – sammen brænder vi både for børnenes sag og for at have det godt sammen.

Koordinator
  
Du kan også være HR-, markedsførings-, regnskabs- eller salgskoordinator, som alle med til at holde driften af butikken i topform.

Cirka fire timer om ugen.

Vi har butikker i følgende 16 byer:
Allerød
Fredericia
Frederikshavn
Frederiksberg
Hedensted
Kolding
København – Amager
København – City
København – Østerbro
Næstved
Ringkøbing
Roskilde
Rønne
Skanderborg
Tønder Aarhus
Her kan du finde en oversigt over og læse mere om alle Red Barnets butikker.

Har du lyst til at høre mere om at være frivillig i Red Barnets butikker?

Når du har tilmeldt dig, vil du blive kontaktet af en frivillig fra Red Barnets lokalafdeling i dit område. Sammen finder I ud af, hvordan du bedst kan være med til at gøre en forskel i en af Red Barnets butikker.