Støt vores arbejde
for udsatte børn

Din donation kan redde liv

Støt vores arbejde for udsatte børn Din donation kan redde liv

Hjælp både akut og langsigtet med at sikre udsatte børn en bedre fremtid.

For 178 kr. kan vi give mad til en familie på 7 i en måned

icon

Bliv fast støtte

Støt fast

Når du støtter med et fast beløb, skal vi bruge færre penge på administration, og vi bliver bedre i stand til at planlægge langsigtet. På den måde giver du endnu mere til de børn, der har allermest brug for vores hjælp.

Gør en forskel for et barn i dag

Giv en enkeltdonation

Udsatte børn har brug for dig - mere end nogensinde før. Støt de børn som har allermest brug for det lige nu.

 

AKUT behov for hjælp!

Giv et bidrag nu

4,6 mio. børn i Syrien oplever mangel på mad! En hel generation trues af fejlernæring på grund af krig, økonomisk kollaps og corona-nedlukninger. Din støtte kan være forskellen på liv og død for et barn.

Sådan kan du støtte arbejdet for udsatte børn

Giv en donation

Hvis du vil gøre en forskel og give en hånd med i arbejdet for verdens mest sårbare børn, kan du give et bidrag, der gør en reel forskel. Pengene ender der, hvor der er allermest brug for dem, og kommer verdens mest udsatte børn til gode. Giv en enkeltdonation eller bliv fast støtte og hjælp børn hver eneste dag. Behovet er stort, og din donation kan betyde forskellen mellem liv og død for at barn i nød.

Andre måder du kan støtte verdens udsatte børn

Hver en krone tæller, og uanset hvordan du støtter Red Barnets arbejde, støtter du de børn herhjemme og ude i verden, som har allermest brug for det. Vi ser hver dag, hvordan donationer og bidrag fra helt almindelige danskere er med til at skabe enorme forandringer i børns liv.

Tak, fordi du vil være en del af det vigtige arbejde. Vi er glade for, at du vælger at bakke op om lige præcis Red Barnet, og vi lover at bruge dit bidrag fornuftigt, så børnene får mest muligt ud af det.

Giv en gave

Besøg vores webshop

Giv en gave, der hjælper børn

Køb en gave i vores webshop og gør samtidig en forskel for udsatte børn. Hvad med at købe et gavebevis til en du holder af ved næste højtid, fødselsdag eller som værtindegave? Din donation kan for eksempel sikre rent drikkevand til en familie eller nødhjælp til børn, der lever i krigsramte områder. Du kan også støtte ved at købe et produkt, som for eksempel vores allerførste plakat eller andre fine accessories.

Arv og testamente

Doner din arv

Giv din arv nyt liv

Med dit testamente kan du være med til at redde, beskytte og styrke udsatte børn, når du ikke er her længere. Læs om hvad der er godt at vide om testamentariske gaver til Red Barnet. Og hvis du overvejer at donere en del af din arv til Red Barnet, kan du  gratis og personlig rådgivning til, at inkludere velgørenhed i dit testamente.

Virksomhedssamarbejde

Jeres virksomhed kan gøre en forskel

Der er ligeledes rig mulighed for at støtte som virksomhed. Hos Red Barnet har vi god erfaring med CSR-samarbejder, som giver større synlighed til din virksomhed og samtidig bidrager der, hvor behovet er størst. Bliv erhvervssponsor og bliv en del af et fantastisk stykke arbejde. Dit bidrag som er med til at gøre verden til et bedre sted at være barn.