Støt vores arbejde

- og red liv hver dag

Støt vores arbejde - og red liv hver dag

Hjælp både akut og langsigtet med at sikre udsatte børn en bedre fremtid.

Så langt rækker din støtte på 178 kr.

  • icon
    Mad
    For 178 kr. kan vi give mad til en familie på 7 i en måned

Sådan kan du støtte arbejdet for udsatte børn

Hver en krone tæller, og uanset hvordan du støtter Red Barnets arbejde, støtter du de børn herhjemme og ude i verden, som har allermest brug for det. Vi ser hver dag, hvordan donationer og bidrag fra helt almindelige danskere er med til at skabe enorme forandringer i børns liv.

Her på siden får du et overblik over de mange muligheder, du har for at støtte udsatte børn. Vi er glade for, at du vælger at bakke op om lige præcis Red Barnet, og vi lover at bruge dit bidrag fornuftigt, så børnene får mest muligt ud af det. Tak, fordi du vil være en del af det vigtige arbejde.

Giv en donation

Hvis du vil gøre en forskel og give en hånd med i arbejdet for verdens mest sårbare børn, kan du give et bidrag, der gør en reel forskel. Pengene ender der, hvor der er allermest brug for dem, og kommer verdens mest udsatte børn til gode. Giv en enkeltdonation eller bliv fast støtte og hjælp børn hver eneste dag. Behovet er stort, og din donation kan betyde forskellen mellem liv og død for at barn i nød.

Køb et gavebevis

Køb en gave i vores webshop og gør samtidig en forskel for udsatte børn. Hvad med at købe et gavebevis til en du holder af ved næste højtid, fødselsdag eller som værtindegave? Din donation kan for eksempel sikre rent drikkevand til en familie eller nødhjælp til børn, der lever i krigsramte områder. Du kan også støtte ved at købe et produkt, som for eksempel vores allerførste plakat eller andre fine accessories.

Støt som virksomhed

Der er ligeledes rig mulighed for at støtte som virksomhed. Hos Red Barnet har vi god erfaring med CSR-samarbejder, som giver større synlighed til din virksomhed og samtidig bidrager der, hvor behovet er størst. Bliv erhvervssponsor og bliv en del af et fantastisk stykke arbejde. Dit bidrag som er med til at gøre verden til et bedre sted at være barn.

Bliv frivillig

Du kan også vælge at blive frivillig og give udsatte drenge og piger en plads i fællesskabet. Hvert år arrangeres der sommerlejre og oplevelsesklubber, hvor børn får lov til at lege sammen, lære om naturen og få nye venner. Bliv frivillig og mærk den store forskel, din opbakning gør, på egen krop.

Støt fast og gør en verden til forskel

Med en månedlig donation bliver vi bedre i stand til at planlægge langsigtet og bruge færre penge på administration. 

Støt fast

Giv en gave, der hjælper børn

Se alle vores gavebeviser og produkter i webshoppen. Din gave er meget større, end du tror!

Køb en gave

Virksomhedssamarbejde

Vær med til at skabe en bedre verden for børn og styrk jeres virksomheds brand.

Støt som virksomhed

Brænder du for at hjælpe børn i nød?

Start din egen indsamling og vær med til at støtte Red Barnets arbejde.

Start din egen indsamling

Giv livet videre

Med dit testamente kan du være med til at redde, beskytte og styrke udsatte børn, når du ikke er her længere.

Arv og testamente

Vil du gøre en forskel som frivillig i Red Barnet?

Vi har løbende brug for frivillige i vores lokalforeninger rundt om i Danmark. 

Bliv frivillig

Støt med valgfrit beløb via Mobilepay - 247744

Støt med: 75 kr. 200 kr. 450 kr.

 I Red Barnet behandler vi dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.

SMS 'RED' til 1912 og støt vores arbejde med 100 kr.