arv

giv livet videre
og giv børn en lysere fremtid

Jeg har valgt at betænke Red Barnet i mit testamente, fordi børn har hele livet foran sig.

Vi har kæmpet for børns rettigheder i over 100 år

Red Barnets globale bevægelse startede for over 100 år siden. Gennem tiden har vi hjulpet over en milliard børn i flere end 120 lande. Fra Danmark til Filippinerne, Afghanistan og Etiopien.

Vi sætter altid ind, hvor behovet er størst. Ligesom vi arbejder på måder, som vi gennem mange års erfaring ved, skaber langsigtede forandringer. Det gør vi eksempelvis ved at få udsatte børn i Danmark ind i positive fællesskaber og ved at arbejde tæt sammen med lokale aktører i verdens brændpunkter. Sådan sikrer vi, at forandringen bundfæstes lokalt og dermed bliver bæredygtig.

I alt hvad vi gør, arbejder vi for en bedre fremtid for børn. Bestil vores arvefolder, og læs mere om, hvordan vi igennem vores forskellige indsatser hjælper de mest udsatte børn i verden.

Johanne Schmidt-Nielsen

I alt hvad vi gør, arbejder vi for at sikre børns helt basale ret til en tryg barndom og en bedre fremtid. For børn er verdens fremtid. Donerer du en del af din arv til os, giver du livet videre til dem.

Jeg ville ikke have været her i dag, hvis ikke det var for Red Barnet.

Den i dag 86-årige hollænder Joseph Joop Vos var et af de allerførste børn, som fik hjælp af Red Barnet. Han kom til Danmark på rekreationsophold efter at have gennemlevet et sandt mareridt i koncentrationslejren Bergen-Belsen i Tyskland.