Arv

gratis rådgivning
og oprettelse

KONTAKT VORES ARVEANSVARLIGE

Marie Uhlig, Arveansvarlig

   Marie Uhlig
   Arveansvarlig, Red Barnet

   Tlf: +45 21 94 28 68
   Mail: [email protected]

Kontakt mig til en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak.
Jeg kan hjælpe dig, hvis du har brug for viden om, hvordan din arv kan gøre en forskel, eller hvis du gerne vil blive klogere på arv-skattefordelene. Jeg hjælper dig også gerne videre i processen, hvis du overvejer eller har besluttet dig for at give en testamentarisk gave til Red Barnet.

få gratis rådgivning

Det er en god ide at kontakte en advokat, når du skal oprette testamente. Med en advokat sikrer du nemlig, at dit testamente bliver udformet korrekt og dermed ikke bliver erklæret ugyldigt.

Hvis du vælger at betænke Red Barnet i dit testamente, kan du få gratis rådgivning og bistand til at udfærdige det. 

Vi samarbejder med advokatfirmaet Rovsing & Gammelfjord

Red Barnet har igennem en årrække haft et tæt samarbejde med Sys Rovsing fra advokatfirmaet Rovsing & Gammelfjord.

I dag fortsætter samarbejdet igennem hendes datter Mette Rovsing.

Hvis dit ønske er at betænke Red Barnet i dit testamente, kan hun hjælpe dig med at udfærdige det, uden at det koster dig noget.

Legal Desk

Er du allerede nu klar til at oprette dit testamente? Vi har indgået et samarbejde med online platformen, Legal Desk, hvor du gratis kan oprette et testamente, hvis du vælger at tilgodese betænke Red Barnet. Hvis du tænker, at det er den rette løsning for dig, så tryk her. Oprettelsen er gratis, når du i formularen vælger at tilgodese Red Barnet i dit testamente.

bestil arvefolder

Bestil vores arvefolder og læs mere om, hvordan din arv kan være med til at gøre en verden til forskel for udsatte børn.