Arv

gratis rådgivning
og oprettelse

få gratis rådgivning

Det er en god ide at kontakte en advokat, når du skal oprette testamente. Med en advokat sikrer du, at dit testamente bliver udformet korrekt og dermed ikke bliver erklæret ugyldigt.

Hvis du vælger at betænke Red Barnet i dit testamente, kan du få gratis rådgivning til at udfærdige det.

bestil arvefolder

Bestil vores arvefolder og læs mere om, hvordan din arv kan være med til at gøre en verden til forskel for udsatte børn.

Marie Uhlig, Arveansvarligkontaktoplysninger

   Marie Uhlig
   Arveansvarlig, Red Barnet

   Tlf: +45 21 94 28 68
   Mail: [email protected]

Du er altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak. Jeg kan bl.a. hjælpe dig, hvis du har brug for viden om, hvordan din arv kan gøre en forskel, eller hvis du gerne vil blive klogere på arv-skattefordelene. Jeg hjælper dig også gerne videre i processen, hvis du overvejer eller har besluttet dig for at give en testamentarisk gave til Red Barnet.

Legal Desk

Er du allerede nu klar til at oprette dit testamente? Vi har indgået et samarbejde med online platformen, Legal Desk, hvor du gratis kan oprette et testamente, hvis du vælger at tilgodese betænke Red Barnet. Hvis du tænker, at det er den rette løsning for dig, så tryk her. Oprettelsen er gratis, når du i formularen vælger at tilgodese Red Barnet i dit testamente.