Du kan støtte udsatte børn i dit testamente

Foto credit: Lucia Zoro

Du kan støtte Red Barnets arbejde ved at lade hele eller dele af din arv gå til vores arbejde

Alle børn har ret til omsorg, leg, uddannelse og til at kunne sove trygt om natten. Når du støtter Red Barnet, sikrer du børns ret til at være børn – i Danmark og resten af verden. Du kan blandt andet støtte Red Barnets arbejde ved at testamentere hele eller dele af din arv til os.

Fritaget for boafgift

Red Barnet er fritaget for at betale boafgift, så hvis du vælger at betænke os i dit testamente, vil hele din gave gå til børnene. Læs mere om, hvordan vi bruger pengene.

Sådan gør du

Du kan få gratis og uforpligtende rådgivning hos advokatfirmaet Rovsing og Gammeljord, hvis du overvejer at efterlade Red Barnet en del af din arv. Rovsing og Gammeljord kan også hjælpe dig med at oprette det nødvendige testamente og tilpasse det efter dine behov og ønsker. Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Sys Rovsing, der er advokat hos Rovsing og Gammeljord.
 

Læs mere i vores folder ’Giv livet videre’: 

 

- Det er ikke nogen tilfældighed, at jeg har valgt Red Barnet. Hvis verden skal blive til et bedre sted, skal der også være nogen til at gøre den bedre. Der mener jeg, at det er vigtigt at give børnene en chance. Når jeg vælger Red Barnet, er det også, fordi jeg er tryg ved, at pengene kommer frem til de børn, der har brug for hjælp og støtte.

David Bram, læge, om hvorfor han har valgt at betænke Red Barnet i sit testamente.