Landsindsamling

2. september 2018

Hvad går penge til?

Så er de sidste indsamlingsbøtter fra vores landsindsamling ved at være talt op. Og det er med stor glæde, at vi kan konstatere, at vores 8.000 seje indsamlere har indsamlet omkring 8,6 millioner kroner. Det er vi rigtig glade for og stolte af, så tusind tak for det.

Pengene fra årets indsamling går til Red Barnets arbejde for udsatte og sårbare børn i Danmark og ude i verden. Pengene hjælper blandt andet børn, der er på flugt fra krig og konflikt. Lige nu har Red Barnet særligt fokus på konflikten i Myanmar, hvor over 250.000 Rohingya-børn er flygtet og har brug for mad, vand, sanitet, husly og beskyttelse. Herhjemme bidrager pengene til, at de dårligst stillede børn i Danmark får ferieoplevelser og mulighed for at deltage i fritidstilbud, ligesom landsindsamlingen bidrager til bedre trivsel og sunde fællesskaber i skoler og daginstitutioner i hele landet.

Vi samler ind igen i september 2018

Red Barnet holder landsindsamling hvert år i september. Vi åbner op for tilmelding til landsindsamlingen 2018 i løbet af foråret. Her vil du også kunne læse mere om landsindsamlingen her på siden.

Kontakt

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Ring til os på tlf. 3524 8500 eller skriv til landsindsamling@redbarnet.dk