Her arbejder vi

Vi arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i mere end 120 lande. Vi er en del af Save the Children – verdens førende uafhængige organisation for børn med 29 medlemsorganisationer over hele verden.  

Vi forebygger katastrofer, rykker ud med akut nødhjælp og er til stede til at modtage børn på flugt fra krig. Vi sikrer skolegang og kæmper for, at børns rettigheder bliver overholdt. I 2015 var vi aktive i 120 lande. Vi arbejder blandt andet i Syrien, hvor vi har nået mere end to millioner børn, siden krigen brød ud. Vi uddeler mad, vand, tøj og medicin og driver beskyttede områder for børn i flygtningelejre. Vi er til stede til at tage imod de mange familier, der ankommer til nabolandende Libanon, Jordan, Irak og Egypten. Vi bekæmper sult og hjælper børn i katastrofer. I Etiopien og de omkringliggende lande Somaliland, Somalia og Puntland hjælper vi befolkningen, der er hårdt ramt af den værste tørke nogensinde. Vi uddeler vand, mad og medicin og sikrer lægehjælp til underernærede børn og gravide.  

For at sikre den bedste kvalitet for børnene sørger vi altid for at have fælles standarder for vores arbejde i Save the Children. På vores regionskontorer koordinerer vi arbejdet på tværs af de lande, vi arbejder i. Det gør vi med seks kontorer i Mellemøsten, Syd- og Centralasien, Sydøst- og Østasien, Øst- og Sydafrika, Vest- og Centralafrika og Latinamerika 

I Danmark har vi godt 50 lokalforeninger, der arbejder i hele landet og har mere end 2.000 frivillige.