Her arbejder vi

Vi arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i mere end 110 lande. Vi er en del af Save the Children – verdens førende uafhængige organisation for børn med 29 medlemsorganisationer over hele verden.  

Vi forebygger katastrofer, rykker ud med akut nødhjælp og er til stede til at modtage børn på flugt fra krig. Vi sikrer skolegang og kæmper for, at børns rettigheder bliver overholdt. I 2023 var vi aktive i 116 lande- se oversigt over alle landene.

Vi uddeler mad, vand, tøj og medicin og driver beskyttede områder for børn i flygtningelejre. Vi bekæmper sult og hjælper børn i katastrofer. Vi uddeler vand, mad og medicin og sikrer lægehjælp til underernærede børn og gravide.  

For at sikre den bedste kvalitet for børnene sørger vi altid for at have fælles standarder for vores arbejde i Save the Children. På vores regionskontorer koordinerer vi arbejdet på tværs af de lande, vi arbejder i. Det gør vi med seks kontorer i Mellemøsten, Syd- og Centralasien, Sydøst- og Østasien, Øst- og Sydafrika, Vest- og Centralafrika og Latinamerika.  

I Danmark har vi godt 50 lokalforeninger, der arbejder i hele landet og har mere end 2.000 frivillige.