Pressekontakt

Er du journalist og har brug for en kommentar fra Red Barnet?

Kontakt pressevagt Bjarke Windahl Pedersen på 2162 4437

Pressemeddelelser fra Red Barnet

Her får du en kronologisk oversigt over den seneste pressemeddelelser fra Red Barnet.

Red Barnets eksperter

Red Barnet har en række eksperter, der stiller op til interviews om Red Barnets mærkesager og fagområder. Se oversigt over alle Red Barnets eksperter.

For yderligere information, kontakt venligst pressevagten.

Verdens førende uafhængige organisation for børn
Red Barnet arbejder i Danmark i omkring 120 andre lande. Vi redder børns liv. Vi beskytter og styrker dem. Vi kæmper for deres rettigheder. Vi er Save the Children – verdens førende uafhængige organisation for børn.

Red Barnet yder nødhjælp og forebygger katastrofer. Vi bekæmper vold, overgreb og mobning. Vi sikrer skolegang, opbygger fællesskaber og styrker børns modstandskraft. Vi arbejder politisk for de dårligst stillede børn og skaber debat om børns livsvilkår.

Red Barnet arbejder i lande, hvor katastrofer, krige og sult truer børns liv. Vi underviser børn i, hvordan de kan forebygge og mindske en katastrofes omfang. Vi rykker ud med mad, vand og medicin, når en katastrofe eller konflikt rammer. Vi opretter sundhedsklinikker og børnevenlige områder og sikrer, at børn kommer hurtigt i skole igen.

I Danmark forebygger og bekæmper vi mobning i danske skoler, børnehaver, sportsklubber og på nettet. Vi arbejder for at stoppe alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn. Vi hjælper børn, der lever i fattigdom og arrangerer ferielejre og oplevelser for de dårligst stillede børn i Danmark.

Red Barnet har mere end 2.000 frivillige, der er organiseret i godt 50 lokalforeninger i hele landet. Vores frivillige giver oplevelser til børn på ferielejre, i naturen og i lokale fællesskaber. De driver også genbrugsbutikker og spiller en vigtig rolle ved Red Barnets årlige landsindsamling, hvor der typisk er omkring 10.000 tilmeldte indsamlere.

Følg os på sociale medier
Red Barnet på Twitter
Red Barnet på Facebook