Din anmeldelse er 100% anonym

ANMELD SEKSUELT OVERGREBSMATERIALE MED BØRN PÅ NETTET

DIN ANMELDELSE ER VIGTIG, HJÆLP OS MED AT STOPPE SEKSUELT MISBRUG AF BØRN

Overalt i verden bliver børn og unge under 18 år udsat for seksuel vold. Mange af disse overgreb bliver dokumenteret på billeder og videoer, som efterfølgende bliver delt på internettet. Seksuelt overgrebsmaterialet kan på ingen tid blive delt overalt på internettet, både på the dark og open web, og et enkelt billede eller video kan på ganske kort tid blive til over 1.000 kopier.  

Din anmeldelse kan være afgørende for, at vi kan fjerne seksuelt overgrebsmateriale med børn på internettet, og forebygge at barnet i det specifikke overgrebsmateriale bliver udsat for nye overgreb.

Du er 100% anonym, når du anmelder igennem Red Barnets internet hotline. Tak, fordi du hjælper børn og unge overalt i verden. 

Forslag til skærpet lovgivning

'Hvor længe skal jeg se på det?'  Vi viste tre af vores ambassadører et udvalg af stærkt seksuelt krænkende materiale med børn, der ligger frit tilgængeligt på internettet. Billeder af børn med remedier, der hører hjemme i en pornofilm, og billeder med børn i voldsomme seksuelle situationer, hvor det er meget svært at se, om billedet er ægte, eller om det er animeret. Der findes lige nu en masse materiale på internettet, der i vid udstrækning kategoriseres som lovligt, fordi loven ikke beskytter børn godt nok. Derfor kan vi eller politiet ikke stille noget op.  

Det vil vi lave om på. Børn skal beskyttes bedre mod billeder med seksuelt formål. Se Red Barnets forslag til skærpet lovgivning om seksuelt krænkende materiale med børn.  Advarsel: Det forekommer voldsomme billeder i videoen. Vi har censureret billederne og undlader at vise de værste. Vores ambassadører fik tilbudt at tale med en psykolog efter optagelserne.

Med din hjælp kan vi handle hurtigt
Gennem vores samarbejde med Rigspolitiet og vores internationale partnere i INHOPE kan vi behandle din anmeldelse hurtigt. Vi sørger for, at ulovligt og krænkende materiale bliver fjernet og efterforsket hurtigst muligt.

Når du anmelder seksuelt overgrebsmateriale med børn, som viser sig at være placeret på en europæisk server, kan vi typisk fjerne materialet inden for 72 timer.

Læs mere om, hvordan vi behandler din anmeldelse.

Årsrapport 2021
Årsrapporten giver et indblik i Red Barnets indsatser for at bekæmpe seksuelle overgreb og krænkelser mod børn og unge i Danmark i 2020, samt i Red Barnets arbejde for at gøre det tryggere for børn og unge at være online og bruge de sociale medier.

Se Red Barnets årsrapport 2021.

Red Barnets anmeldelsestjeneste AnmeldDet er medfinansieret af EU-kommissionen og indgår i INHOPE - det verdensomspændende netværk af civile anmeldelsestjenester mod ulovligt materiale med børn på nettet.