Din anmeldelse er 100% anonym

ANMELD SEKSUELT OVERGREBSMATERIALE MED BØRN PÅ NETTET

DIN ANMELDELSE ER VIGTIG, HJÆLP OS MED AT STOPPE SEKSUELT MISBRUG AF BØRN

Overalt i verden bliver børn og unge under 18 år udsat for seksuel vold. Mange af disse overgreb bliver dokumenteret på billeder og videoer, som efterfølgende bliver delt på internettet. Seksuelt overgrebsmaterialet kan på ingen tid blive delt overalt på internettet, både på the dark og open web, og et enkelt billede eller video kan på ganske kort tid blive til over 1.000 kopier.  

Din anmeldelse kan være afgørende for, at vi kan fjerne seksuelt overgrebsmateriale med børn på internettet, og forebygge at barnet i det specifikke overgrebsmateriale bliver udsat for nye overgreb.

Du er 100% anonym, når du anmelder igennem Red Barnets internet hotline. Tak, fordi du hjælper børn og unge overalt i verden. 

Med din hjælp kan vi handle hurtigt
Gennem vores samarbejde med Rigspolitiet og vores internationale partnere i INHOPE kan vi behandle din anmeldelse hurtigt. Vi sørger for, at ulovligt og krænkende materiale bliver fjernet og efterforsket hurtigst muligt.

Når du anmelder seksuelt overgrebsmateriale med børn, som viser sig at være placeret på en europæisk server, kan vi typisk fjerne materialet inden for 72 timer.

Læs mere om, hvordan vi behandler din anmeldelse.

Årsrapport 2021
Årsrapporten giver et indblik i Red Barnets indsatser for at bekæmpe seksuelle overgreb og krænkelser mod børn og unge i Danmark i 2020, samt i Red Barnets arbejde for at gøre det tryggere for børn og unge at være online og bruge de sociale medier.

Se Red Barnets årsrapport 2021.

Red Barnets anmeldelsestjeneste AnmeldDet er medfinansieret af EU-kommissionen og indgår i INHOPE - det verdensomspændende netværk af civile anmeldelsestjenester mod ulovligt materiale med børn på nettet.