Vestegnen Lokalforening

Velkommen til Vestegnen Lokalforening

I Red Barnet Vestegnen brænder vi for at hjælpe de dårligst stillede børn i vores lokalområde. Det gør vi, fordi alle børn har ret til en god og tryg opvækst. Hvis du vil være med til at gøre en forskel, er du er meget velkommen  til at kontakte os – vi har altid brug for flere frivillige hænder.

Det arbejder vi med
Som frivillig i Red Barnet Vestegnen får du mulighed for at gøre en indsat med lige dét, du brænder for. Hvad enten du vil hjælpe med fundraising, landsindsamling, bestyrelsesarbejde eller give børn og familier fra lokalområdet en hjælpende hånd som fritidsguide.

Lige nu søger vi bl.a. frivillige der har lyst til at arbejde med det organisatoriske og strategiske lag i vores forening. Det kan være personer med kompetencer indenfor: Projektledelse, udvikling, fundraising, Pr og kommunikation samt administration. Du er altid velkommen til at skrive til os på kontaktvestegnen@redbarnet.dk så vil vi i fællesskab finde den rigtige opgave til dig.


Vi hjælper børn ud i fritidslivet i projektet 'Plads til Alle'. 
Det er desværre ikke alle børn der har fået mulighed for at gå til fx fodbold, badminton, svømning eller guitar. Det kan være fordi forældrene ikke selv har været en del af fritidslivet og derfor ikke ved hvordan de får deres børn tilmeldt og kommer igang. Men det hjælper vi med i Red Barnet Vestegnen. I samarbejde med medarbejdere fra Hvidovre og Brøndby kommune sørger vi for at bane vejen for disse børn. Det gør vi ved at stille frivillige fritidsguider til rådighed for familierne for en kortere periode på ca 2 måneder så de kan hjælpe barnet og forældrene med at opstarte til en aktivitetet.

Du kan også bidrage som frivillig og gøre en forskel for mange børn:

Som Red Barnet frivillig i Plads til Alle skal du:
Hjælpe med at afklare hvad barnet kunne tænke sig at gå til
Tilmelde barnet i klubben
Huske barnet på at komme af sted til fritidsaktiviteten og opmuntre til at deltage
Følge barnet til fritidsaktiviteten i ca 1,5-3 månder.
Hjælpe med at løse evt. problemer for barnet ift. fritidsaktiviteten
En lille indsats der vil gøre en stor forskel for barnet.

Hvis du vil vide mere om rollen som Fritidsguide så skriv til os på kontaktvestegnen@redbarnet.dk


Plads til Alle er et partnerskab mellem Red Barnet og Brøndby samt Hvidovre Kommune. Har du lyst til at deltage? Så kontakt os for nærmere information.

Du kan også følge os på facebook via dette link.

 

Cannot bind source type Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel to model type Redbarnet.Logic.Models.Grid.ContentBoxGridModel.

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet