Furesø lokalforening

Velkommen til Furesø lokalforening

I mere end 20 år har Furesølokalforening hjulpet og støttet børn i udsatte positioner i vores lokalområde. Det gør vi ved at give børn gode, inkluderende oplevelser og nye fællesskaber, fordi alle børn har ret til en god og tryg barndom. 

Vil du være frivillig?
Der er hele tiden brug for frivillige i Furesø lokalforening, og vi vil gerne være flere! Så hvis du har tid og lyst til at gøre en forskel ved at hjælpe børn og familier, der er i udsatte positioner eller har brug for et fællesskab, er du mere end velkommen. Vi garanterer, at du også møder nogle superskønne og engagerende frivillige i et hyggeligt fællesskab om verdens bedste sag. Som frivillig kan du være med til at planlægge og afvikle vores aktiviteter. Du kan også løse administrative opgaver. Længere nede på siden kan du se, hvilke aktiviteter, vi har i vores lokalforening.

Hvis du vil høre mere, kan du kontakte Furesø lokalforenings forperson på: [email protected]

Følg os på sociale medier
Facebook

Vores aktiviteter

Familieoplevelsesklub

Vores familieoplevelsesklub skaber sjove, trygge og inkluderende oplevelser for børn og familier ved at arrangere gode aktiviteter og ture. 

Naturklub

Naturklubben skaber sjove og trygge oplevelser i naturen, der giver børn tillid til andre og tro på egne evner.

Børn på flugt

Børn på flugt er med til at sikre, at børn og familier, der har været på flugt, føler sig inkluderet og gennem hyggelige aktiviteter hurtigt få et netværk i Danmark.  

Projekt Hjertetræ

I december måned opstiller vi i samarbejde med Centerforeningen et juletræ på Farum Bytorv, hvor børn på røde hjerter kan skrive deres julegaveønsker. Takket være en overvældende opbakning fra kommunens borgere er det de seneste år lykkedes os at formidle rigtig mange gaver ud til trængende børn i lokalområdet. Lokafdelingen køber og indpakker gaverne og uddeler disse ifm. en julefest i december. 

Kunne du også have lyst til at være en del af Hjertetræet på Farum Bytorv?  

Vi samler donationer i alle størrelser, så vi sammen kan sikre, at alle "Hjerteønskerne" på træet kan blive opfyldt. Ønskerne kommer fra trængende børn i kommunen og dermed også de børn, der er tilknyttet klubberne. Selv en lille handling gør en stor forskel. Vi vil blive meget glade for din støtte. 

Vores lokale Red Barnet Furesø MobilePay nummer er: 715959.

Forenings- og administrationsarbejde

Forenings- og administrationsarbejde sikrer fundamentet og sætter retningen for det lokale arbejde. Dette gør vi blandt andet, når vi skaffer penge til driften af vores aktiviteter og ved at udbrede kendskabet til Red Barnets arbejde.

Landsindsamlingen

Vores lokalforening støtter kampen for udsatte børn - herhjemme og ude i verdens brændpunkter - ved at deltage i landsindsamlingen i september.

Donationer - hjælp os med at hjælpe børn i udsatte positioner

Vi modtager meget gerne både pengegaver og andre donationer som mad til vores næste arrangement eller sjove oplevelser for børnene. Alle donationer går til projekter, der på den ene eller anden måde støtter børn og deres familier.

Kontakt

Forperson/ HR og kommunikation 
Birgit Kjeldgaard
Tlf: 2968 0810
[email protected]