Aalborg Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Aalborg Lokalforening

Red Barnet Aalborg kæmper for at give udsatte børn i lokalsamfundet en god start på livet. Red Barnet Aalborg er en levende lokalforening, som kæmper for at give børn i udsatte og sårbare positioner en god start på livet. Vores mål er at være 100 aktive frivillige ved udgangen af 2022. Vi arbejder lige nu med tre vigtige projekter – men regner med at udbygge løbende.


Familieoplevelsesklub
I familieoplevelsesklubben sikrer vi udsatte børn og deres forældre gode og givende oplevelser i et sjovt, trygt og inkluderende fællesskab. 8-10 gange om året, typisk en lørdag eller søndag eftermiddag, tager vi på ture og udflugter, som kan være alt fra at tage i skoven og lave mad over bål til at tage i Aalborg Zoo. Dejlige oplevelser, familiehygge og trygt fællesskab er nøgleord i dette projekt, som spreder meget glæde.

Vi søger flere frivillige til familieoplevelsesklubben.


Ferielejre
Vi har et mål om at arrangere to ferielejre i 2022. En ferielejre for familier og en lejr for 8-11 årige børn.
I undersøgelser viser det sig, at netop ferieoplevelser er et efterspurgt velfærdsgode hos udsatte børn. Alt for mange børn møder op i skole efter sommerferien uden en ferieoplevelse.
Det vil vi gøre noget ved i Aalborg!

Vil du være med? Som frivillig eller som bidragyder til projektet? Så hører vi meget gerne fra dig.


Naturklub

Red Barnet Aalborg startede i August 2021 en ny naturklub for børn i alderen 6-9 år, i boligområdet Aalborg Øst, i samarbejde med den boligsociale helhedsplan Øst i Centrum. Børnene og de frivillige i teamet mødes til fælles aktiviteter en gang om ugen, i to timer, en hverdags eftermiddag samt en lørdag eller søndag om måneden, hvor også børnenes familier deltager. Som frivillig bliver du en del af en inspirerende og meningsfyldt frivillig aktivitet, som gør en forskel for børn lokalt. 
Har du lyst til at være med? Så er der stadig mulighed for at blive frivillig. Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Lokal ledelse og strategi

Vi arbejder løbende på at styrke vores bestyrelse og supportfunktioner, så hvis du har strategisk tæft og ledelsesmæssig sans eller andre relevante kompetencer, skal du være meget velkommen til at henvende dig.

Er du interesseret i at være frivillig i Red Barnet Aalborg?
Kontakt Red Barnet Aalborg HR team på hraalborg@redbarnet.dk eller tjek hvilke jobopslag vi har åbne på Red Barnet Aalborgs jobopslag.

Kontakt

Forperson - Donationer
Birgit Nielsen
Mail: formandaalborg@redbarnet.dk

Næstforperson
Anne Mygind
Mail: naestformandaalborg@redbarnet.dk

Lejr
Mail: naestformandaalborg@redbarnet.dk

Naturklub
Mail: ledernaturklubaalborg1@redbarnet.dk
Mail: ledernaturklubalborg2@redbarnet.dk

Familieoplevelsesklubben
Mail: lederfamilieklubsydostaalborg@redbarnet.dk
Mail: lederfamilieklubsydostaalborg2@redbarnet.dk

PR
Mail: praalborg@redbarnet.dk

HR
Mail: hraalborg@redbarnet.dk