Jeg har slettet min profil på Snapchat. Kan folk stadig se min profil og mine billeder?

Hej

Jeg har slettet min profil på Snapchat. Kan folk stadig se min profil og mine billeder?

_________________

Svar fra SletDet

Hej

Tak for dit spørgsmål.

Jeg skal forsøge at svare dig så godt som muligt. 

Vennelisten

Hvis du sletter din profil på Snapchat, så kan folk ikke længere søge på dit Snapchat-navn og finde profilen. Hos dem, du i forvejen er venner med på Snapchat, vil dit profilnavn først forsvinde fra deres venneliste, når (hvis) de logger ud af Snapchat – men de kan ikke længere se dit profilbillede og antal snaps, når de tapper på dit navn i vennelisten.

Beskeder på chat

Personen kan stadig se meddelelserne, selvom du har blokeret vedkommende og slettet din bruger - altså hvis vedkommende har gemt beskederne ved hjælp af 'tap-funktionen'. Chatten er gemt, indtil den anden bruger eventuelt logger ud af Snapchat. Hvis de ikke har gemt beskeden, vil den ikke længere kunne ses. Hvis du når at slette beskeden, inden modtageren åbner den, kan modtageren ikke se den. Du kan læse, hvordan man sletter en chatbesked på Snapchat her

Almindelige Snapchat-billeder

Hvis vedkommende har afspillet billederne fra dig, kan den ikke genafspilles, når du har slettet din profil. Men hvis vedkommende ikke har afspillet billederne, før du har slettet din bruger, så kan vedkommende godt se/afspille billederne. De vil også kunne se billedet, hvis de har taget et screenshot af det. 

Billeder/film i 'Min historie'

Snapchat har ændret sine vilkår. Ændringerne betyder blandt andet, at Snapchat ejer rettighederne og må bruge alle de billeder, du har lagt ud i 'Min historie' siden november 2015. Det vil sige, at du i princippet vil kunne se billeder fra din slettede profils 'Min historie' andre steder på nettet eller i Snapchats 'Live stories', som kan ses af alle Snapchat-brugere.

Derfor kan det være en god idé at skrive til Snapchat, at man gerne vil have, at de sletter ens data. Det kan vi også hjælpe dig med, hvis du har lyst. 

Håber, at du kan bruge svaret. 

Venlig Hilsen 

SletDet 

(Juli, 2019)