Forældre kæmper desperat
for deres børn

STØT DE BØRN DER HAR MEST BRUG FOR HJÆLP

Dit bidrag gør en forskel

1060 kroner svarer til, at vi kan give en familie på flugt økonomisk hjælp, så de selv kan sørge for basale fornødenheder til at holde varmen over vinteren i et land som Syrien.
644 kroner svarer til, at vi kan give to familier et babykit hver med blandt andet bleer, vådservietter, sutteflaske, modermælkserstatning og et termometer, så de kan tage sig af deres nyfødte i Gazastriben.
190 kroner svarer til, at vi kan sørge for rent drikkevand i en måned til to skolebørn i et land på Afrikas Horn.
322 kroner svarer til, at vi kan give en familie et babykit med blandt andet bleer, vådservietter, sutteflaske, modermælkserstatning og et termometer, så de kan tage sig af deres nyfødte. i Gazastriben.
225 kroner svarer til, at vi kan give tre børn i Danmark en oplevelse i vores familieoplevelsesklubber.
150 kroner svarer til, at vi kan hjælpe to børn i Ukraine med at bearbejde voldsomme oplevelser.
95 kroner svarer til, at vi kan uddele 23 flasker rent drikkevand i Gazastriben.
322 kroner svarer til, at vi kan give en familie et babykit med blandt andet bleer, vådservietter, sutteflaske, modermælkserstatning og et termometer, så de kan tage sig af deres nyfødte. i Gazastriben.
Støt nu

Nyt fra Red Barnet

Webshop

Dit køb er børnenes fremtid

Når du køber et produkt hos Red Barnet, får du ikke blot en flot gave, men du er også med til at gøre en virkelig og reel forskel for udsatte børn – herhjemme og ude i verden.

D-A-D X RED BARNET T-SHIRT

Vær med til at hylde verdens bedste rockband og hjælp samtidigt udsatte børn i Danmark og resten af verden.

SWAN LEE X RED BARNET T-SHIRT

Love Will Keep You Warm-T-shirten er lavet i samarbejde med Swan Lee. Se farverne i vores webshop.

Når du køber et produkt hos Red Barnet,
får du ikke blot en flot gave, men du er også med til at gøre en virkelig og reel forskel for udsatte børn i Danmark og i resten af verden.

Det er ubegribeligt, hvor mange børn der er blevet slået ihjel i Gazastriben. Børnene har jo absolut intet ansvar for konflikten. De har derimod nogle særlige rettigheder. De har ret til at overleve og udvikle sig og få en fremtid. Og alt det er taget fra dem.