Frederikshavn-Sæby
Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Frederikshavn-Sæby Lokalforening

Frederikshavn Familieoplevelsesklub

Vi har en Familieoplevelsesklub, som årligt står for 11 arrangementer for familier med børn i alderen 5-12 år. Familier, som er i en sårbar situation, økonomisk, socialt eller af andre årsager, kan få et tiltrængt åndehul i hverdagen ved at samles om gode oplevelser. Arrangementerne i Familieklubben kan bestå af skovtur med bål, kreativt værksted og ind imellem oplevelsesture som Fårup Sommerland, sejltur til Hirsholmene eller andet spændende.

Du er velkommen til at kontakte vores klubleder Liselotte Bisgård på mail: lederoplevelsesklubfrederikshavn@redbarnet.dk


Genbrugsbutik

Vi er en flok frivillige der siden starten i 2004 har drevet vores genbrugsbutik efter konceptet ”fra barn til barn”. Her sørger vi for at vaske, sortere og afprøve udstyr, børne- og legetøj som vi sælger til billige penge – og det med stor succes til glæde og gavn for mange børn. Butikken ligger i Danmarksgade 30C i Frederikshavn. Du er velkommen til at aflevere gode brugte børneting i vores åbningstid.

Efterhånden som der er kommet flere og nye frivillige kræfter til, har vi kunne lave små forskellige events til fordel for Red Barnet og derigennem skaffet midler til gavn for vores forholdsvise nystartet familieklub, som støtter lokale børn og familier.

 

Læs mere om Frederikshavn-Sæby Lokalforening

For mere information om oplevelsesklubben kontakt:

  • Klubleder
    Liselotte Bisgård
    lederoplevelsesklubfrederikshavn@redbarnet.dk

 

 

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet