Bliv frivillig

på vores ferielejre for børn og familier

Frivillige i Red Barnet arrangerer hvert år ferielejre for børn og familier, der ikke har råd eller overskud til at komme på ferie.

Når ferie ikke betyder nye oplevelser

For rigtig mange børn i Danmark betyder skoleferie hverken rejser, sommerhusture eller udflugter. Deres forældre har ikke råd eller overskud til at give børnene de samme ferieoplevelser, som langt de fleste af deres kammerater får. Derfor arrangerer Red Barnet har i år mere end 25 lejre for børn og familier, der ikke ellers har mulighed for at komme på ferie.

Ferielejre for både børn og forældre

Nogle lejre er kun for børn, mens andre er for både børn og forældre. Fælles for lejrene er dog, at de giver børnene nogle oplevelser, de ellers ikke ville få. De klatrer i træer, maler, tegner, tager på udflugter eller tager til stranden. Og de får masser af nye venner. Red Barnets lejre planlægges og afholdes af frivillige, der får uddannelse og rådgivning af Red Barnet. I Red Barnet holder vi to slags lejre; familielejre og børne/teenagelejre for børn henholdsvis fra 8-12 år og teenagere 12 – 15 år.

Red Barnets lejre planlægges og afholdes af frivillige, der får uddannelse og rådgivning af Red Barnet. Vi afholder ferielejre fordelt over hele landet. Kontakt lokalforeningen i dit område og hør mere om, hvordan du kan blive frivillig på en ferielejr.

Naturen i vores frivillige aktiviteter 

Naturen er en vigtig ramme i mange af vores frivillige aktiviteter både i oplevelsesklubberne og på vores ferielejre. Vi bruger naturen til at lave aktiviteter, der styrker børns trivsel og skaber gode fællesskaber. Det kan for eksempel være udflugter i skoven, fugleture, madlavning over bål eller dragebygning. I naturen kan vi lave aktiviteter og lege, der inddrager hele familien og får alle med i fællesskabet. Læs mere om vores naturaktiviteter.  

Vil du være frivillig i Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet