Kontakt os

SletDet Rådgivningen hjælper børn og unge under 18 år samt forældre, pårørende og fagpersoner omkring ubehagelige oplevelser og krænkelser på nettet.

Det kan være, at private, grænseoverskridende eller krænkende billeder bliver delt uden samtykke – altså uden, at man har givet lov. Det kan også handle om andre ubehagelige oplevelser, som mobning, hacking eller stalking. Hos SletDet Rådgivningen kan du få hjælp og råd til, hvordan du håndterer situationen og får stoppet de digitale krænkelser.

Få personlig rådgivning om digitale krænkelser her

Hvis du er over 18 år og har oplevet en digital krænkelse, kan du få hjælp hos StopChikane.  

Værd at vide

Hvad er SletDet Rådgivningens åbningstider?

  • Mandag kl. 11-20
  • Tirsdag-torsdag kl. 14-20
  • Fredag kl. 14-17

Der kan være afvigelser fra åbningstiderne ifm. ferier og helligdage. 

Hvem får jeg hjælpe af, når jeg kontakter jer?

Vores dygtige rådgivere er klar til at hjælpe dig. Vores rådgivere arbejder alle i Red Barnet og er uddannede i at kunne lytte og besvare dine spørgsmål. Rådgiverne har alle et indgående kendskab til de svære situationer, der kan opstå, når man bruger sociale medier. Læs mere om rådgiverne her

 

Kan jeg være anonym?

Vi behandler din henvendelse fortroligt, og vores rådgivere har tavshedspligt.

Vi spørger om din e-mailadresse for at kunne svare dig direkte på mail. Vi indsamler også data om alder og køn fra de personer, som kontakter os. Det er for, at vi kan danne os et billede af, hvilke aldersgrupper der er udsat for ubehagelige oplevelser online.

Hvis du bliver udsat for vold eller omsorgssvigt, så siger loven, at vi skal fortælle det til kommunen eller politiet om din situation, så de kan sørge for, at der bliver passet på dig.