ANMELD SEKSUELT OVERGREBSMATERIALE MED BØRN UNDER 18 ÅR

Din anmeldelse kan være afgørende i kampen for at stoppe seksuelle overgreb mod børn under 18 år.

OBS: Din anmeldelse skal omhandle materiale med 'virkelige' børn, ikke animation og tegninger.
Sikker forbindelse

Din anmeldelse

Send os website-adressen til det materiale, som du mistænker for at indeholde seksuelt overgrebsmateriale med børn. Det kan for eksempel være et link til en hjemmeside, fildelingsmappe, forum eller chat.

Indtast venligst en gyldig url

Tilføj eventuelt relevante oplysninger eller beskrivelser af materialet, for eksempel kodeord.

Hvis du tilføjer dine kontaktoplysninger, har vi mulighed for at stille opfølgende spørgsmål til din henvendelse, hvis det er relevant. Din henvendelse er anonym, hvis du ikke tilføjer kontaktoplysninger.

Det kan i nogle tilfælde være en stor hjælp, hvis vi må kontakte dig. Red Barnet behandler dine personoplysninger dels efter den gældende EU persondataforordning og dels efter den danske persondatalov. Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik. www.redbarnet.dk/persondata

Tak for din henvendelse

Din henvendelse udgør et vigtigt bidrag til Red Barnets indsats mod dokumenterede seksuelle overgreb med børn på nettet. Vores analysemedarbejdere vil foretage en vurdering af det materiale, du har anmeldt. Til din orientering modtager du som udgangspunkt ikke et svar på din henvendelse.

Hov - der skete en fejl

Har du husket udfylde website-adresse feltet

Det bør du anmelde

Hvis du er stødt på billeder eller videoer med børn og unge under 18 år, der opfylder bare ét af kriterierne herunder, så bør du anmelde materialet: 

  • Materiale med børn, der er involveret i seksuel aktivitet med en voksen og/eller andre børn   
  • Materiale, hvor der er fokus på et barns kønsdele   
  • Materiale med børn, der fremstår helt eller delvist afklædt   
  • Links til hjemmesider med seksuelt overgrebsmateriale med børn   

Vi modtager gerne din anmeldelse, selvom du er i tvivl om, hvorvidt billedet eller videoen passer til ét af kriterierne ovenfor. Vores eksperter kan vurdere, om det materiale, du anmelder, er ulovligt. 

HJÆLP OS MED AT BLIVE BEDRE TIL AT FORSTÅ ANMELDT MATERIALE  

Uddyb hvad du har anmeldt eller overvejet at anmelde i et anonymt telefon/chat interview med vores samarbejdspartner, sociolog og PhD Sidsel Harder.

Kontakt: 
interviewanmeldelser@proton.me

Læs mere om undersøgelsen.