Middelfart Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Middelfart Lokalforening 

Red Barnets lokalforening i Middelfart er en aktiv forening med en skøn blanding af vidt forskellige frivillige. Vi har mange planer og arbejder på at realisere dem alle. Vi brænder for at hjælpe udsatte børn både i Middelfart kommune og globalt. 

Hvis du har lyst til at være med til at skabe bedre trivsel for børn, så bliv en del af Red Barnet – Middelfart lokalafdeling.  Vi har altid plads til flere frivillige!

Det arbejder vi med  

  • Familieoplevelsesklub
  • Ferielejr
  • Landsindsamling 
  • Fundraising og sponsorater 

Familieoplevelsesklub: 

Vi skaber gode oplevelser og fællesskaber sammen med børn og deres forældre. Og børnene får gode fortællinger, som de kan dele med deres kammerater i børnehaven og i skolen. 

Kontakt middelfart@redbarnet.dk for mere information. 

Landsindsamlingen: 

Red Barnets Landsindsamling foregår hvert år første søndag i september. Vi har 1 indsamlingsdistrikter og mere end 150 indsamlingsruter fordelt i hele Middelfart Kommune. 

Fundraising og sponsorarbejde: 

Alle aktiviteter i Red Barnet Middelfart er frivillige og vi søger forskellige fonde og sponsorater til at dække udgifter til vores aktiviteter for udsatte børn og deres familier. 

Du kan bl.a. støtte Red Barnets lokalforening i Middelfart via fundraisermiddelfart@redbarnet.dk

Alle donationer af pengegaver og naturalier går til projekter, der på den ene eller anden måde er med til at give børn et bedre og mere indholdsrigt liv.  

Kontakt Mette Genz for mere information.  
 
Følg os på facebook og få et større indblik i vores frivillige arbejde lokalt i din kommune. 

 

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet