Mariagerfjord Lokalforening

Velkommen til Mariagerfjord Lokalforening

Red Barnet Mariagerfjord er en lokalforening, hvis mission og evige fokus er at støtte vore lokale børn til et bedre børneliv.

Familieklubben

Familieklubben henvender sig til familier, der af økonomiske eller sociale årsager har en presset hverdag, og har brug for støtte til at igangsætte aktiviteter for familien. 
De frivillige arrangerer forskellige oplevelsesture eller aktiviteter for børn og deres forældre i lokalområdet eller på Bymarskolen i Hobro.  

Har du lyst til at være frivillig og ønsker mere information kan der rettes henvendelse til klublederne Simone Rantzau & Mette Christensen: familieklubben.mariagerfjord@redbarnet.dk

Sommerlejr for børn

Hvert år i uge 30 tilbyder vi 20 lokale børn i alderen 8-12 en gratis lejr i 5 dage. 

Lejren har base på Skringstrup Kursuscenter og er tilpasset børn med sociale udfordringer med fokus på inkluderende lege. Der er planlagt aktiviteter som alle kan deltage i, f.eks. lagkageløb, bygge insektkasser, vandkamp eller bålhygge med snobrød.  

Har du lyst til at være frivillig på dette projekt eller er du forælder, der ønsker mere information kan der rettes henvendelse til Charlotte Langholm og Kelly Wittendorf på lederbornelejrmariagerfjord@redbarnet.dk

Bymarkskolen Hobro

Vores forening har base på Bymarkskolen i Hobro. Her afholdes samtlige møder og kurser i foreningen – lokalt og regionalt. Vores Familieklub har også base på skolen og benytter de mange lokaler mens børnene nyder de mange skønne legearealer ude. 

Bestyrelsen for Mariagerfjord Lokalforening

  • Formand: Janne Dahl Kjær Jensen  
  • Næstformand: Charlotte Langholm 
  • Kasserer: Dorthe Kaltoft Thomsen 
  • Fundraising: Rikke Skjoldager Hansen 
  • Sekretær: Mette Holm Justesen 
  • Klubleder: Simone Rantzau & Mette Christensen 
  • Kommunikation og PR: William B. Rasmussen

Formand Janne Dahl Kjær Jensen: formandmariagerfjord@redbarnet.dk & telefon: 6021 9550

Klubledere Mette Christensen og Simone Rantzau: familieklubben.mariagerfjord@redbarnet.dk

Børnelejrledere Charlotte Langholm og Kelly Wittendorf: lederbornelejrmariagerfjord@redbarnet.dk

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet