Mariagerfjord Lokalforening

Velkommen til Mariagerfjord Lokalforening

Red Barnet Mariagerfjord er en lokalforening, hvis mission og evige fokus er at støtte vore lokale børn til et bedre børneliv.

Familieklubben

Familieklubben henvender sig til familier, der af økonomiske eller sociale årsager har en presset hverdag, og har brug for støtte til at igangsætte aktiviteter for familien. 
Vi arrangerer og deltager sammen med vores frivillige, forskellige oplevelsesture for børn og deres forældre i lokalområdet ca. en gang om måneden. Alle frivillige bliver kvalificerede via uddannelsesdage ved Red Barnet, samt på interne kurser på vores frivilligmøder. Fokus er her at styrke vores frivilliges kompetencer i mødet med børn og deres familie i Familieklubben. 

Har du lyst til at være frivillig på dette projekt, eller er du en børnefamilie, der ønsker mere information kan der rettes henvendelse til klubleder Mette Christensen.

Børnelejr

I uge 30 i sommerferien tilbyder vi 20 lokale børn i alderen 8-12 en gratis lejr i 5 dage.

Lejren forløber sig på Skringstrup Kursuscenter, og er tilpasset børn med sociale udfordringer, og har stor fokus på inkluderende leg. Der er planlagt aktiviteter som alle kan deltage i, f.eks. lagkageløb, bygge insektkasser, vandkamp eller bålhygge med snobrød. Der er også altid en dag ude af huset, hvor vi bl.a. har besøgt en jernalder landsby, og så slutter lejren altid i Viborg svømmehal.

Har du lyst til at være frivillig på dette projekt, eller er du en børnefamilie, der ønsker mere information kan der rettes henvendelse på sommerlejr.mariagerfjord@gmail.com.

GASmuseet i Hobro

Vores lokale base er på GASmuseet, Gasværksvej 2 i Hobro, hvor vi både afholder foreningens eksterne og interne kurser, møder samt også lokale aktiviteter i familieklubben.

Hobro Byhaver

I samarbejde med 4H, Hobro Produktionshøjskole og GASmuseet har vi etableret byhaven ”Den Grønne Lund” i Hobro til glæde for alle med grønne fingre. Byhaverne tilbydes til skoler, institutioner samt private.

Fri for mobberi

Red Barnet samarbejder sammen med Mary Fonden i at bekæmpe og forebygge mobning på skoler og i børnehaver gennem projektet Fri for Mobberi. Fri for Mobberi består bl.a. af en kuffert med pædagogiske redskaber til både pædagoger, lærere, forældre og børn. Redskaber, der kan hjælpe med at forebygge, støtte fællesskabet og bekæmpe mobning. Kufferten findes i tre udgaver – en til vuggestue/dagpleje, en til børnehaver og en til skolernes mindste klasser. 

Ønsker du mere information, da rettes henvendelse til formand Janne Dahl Kjær Jensen.

STÆRKE SAMMEN

I foråret 2019 deltog samme skoler i STÆRKE SAMMEN kursusdage til skolens mellemtrin. Red Barnet Mariagerfjord blev udpeget som pilotkommune i Danmark til denne gave fra Red Barnet Kbh.

Bestyrelsen for Mariagerfjord Lokalforening

  • Formand: Janne Dahl Kjær Jensen 
  • Næstformand: Charlotte Langholm
  • Kasserer: Amanda Abildskov
  • Sekretær: Mette Holm Justesen
  • Klubleder: Mette Christensen
  • Kommunikation og PR: William B. Rasmussen

 

Formand Janne Dahl Kjær Jensen: mariagerfjordlokalforening@redbarnet.dk & telefon: 6021 9550

Klubleder Mette Christensen: mariagerfjordlokalforening@redbarnet.dk

Børnelejr: sommerlejr.mariagerfjord@gmail.com 

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet