Mariagerfjord Lokalforening

Velkommen til Mariagerfjord Lokalforening

Red Barnet Mariagerfjord er en lokalforening, hvis mission og evige fokus er at støtte vore lokale børn til et bedre børneliv.

Familieklubben

Familieklubben henvender sig til familier der af økonomiske eller sociale årsager har en presset hverdag og har brug for støtte til at igangsætte aktiviteter for familien.
Vi arrangerer og deltager sammen med vores frivillige, forskellige oplevelsesture for børn og deres forældre i lokalområdet ca. en gang om måneden. Alle frivillige bliver kvalificerede via uddannelsesdage ved Red Barnet samt på interne kurser på vores frivilligmøder. Fokus er her at styrke vores frivilliges kompetencer i mødet med børn og deres familie i Familieklubben.

Har du lyst til at være frivillig på dette projekt, eller er du en børnefamilie, der ønsker mere information kan der rettes henvendelse til klubleder Bente Buhl.

Aktiv børnelejr

Red Barnets lokalforening i Mariagerfjord tilbyder lokale udsatte børn sommerlejr i den sidste uge i skoleferien for 8-12 årige børn. Der er plads til 20 drenge og piger på lejren samt skal familien være bosiddende i Mariagerfjord Kommune. Der deltager ligeledes ca 12 frivillige, der alle har været på forberedende kursus inden. Det er gratis for børnene at deltage på vores børnelejr.

Brug låget sammen med Red Barnet Mariagerfjord

I samarbejde med Hobro Produktionshøjskole Hobro har vi kunnet tilbyde en ”Mælkelågsdrage” til vore kommunes mange skoler og institutioner. Der står 9 drager fordelt rundt på vore skoler og institutioner, hvor børnene kan kaste deres mælkelåg gennem munden på dragen. Skolerne indsamler mælkelågene og afleverer dem på GASmuseet i Hobro til gavn for vore udsatte børn i Mariagerfjord kommune.
Private er ligeledes velkommen til at aflevere familiens mælkelåg fra ARLA på GASmuseet. Vi sender herefter de indleverede mælkelåg videre til vores lokale samarbejdspartner Aage Vestergaard Larsen i Mariager, som er nordens største genanvendelige plastfabrik.

GASmuseet i Hobro

Vores lokale base er på GASmuseet, Gasværksvej 2 i Hobro, hvor vi både afholder foreningens mange møder samt også lokale aktiviteter i familieklubben.

Hobro Byhaver

I samarbejde med 4H, Hobro Produktionshøjskole og GASmuseet har vi etableret byhaven ”Den Grønne Lund” i Hobro til glæde for alle med grønne fingre. Byhaverne tilbydes til skoler, institutioner samt private. Alle haver er booket i 2016 og der planlægges udvidelse i 2017.

Fri for mobberi

Red Barnet samarbejder sammen med Mary Fonden i at bekæmpe og forebygge mobning på skoler og i børnehaver gennem projektet Fri for Mobberi. Fri for Mobberi består bl.a. af en kuffert med pædagogiske redskaber til både pædagoger, lærere, forældre og børn. Redskaber, der kan hjælpe med at forebygge, støtte fællesskabet og bekæmpe mobning. Kufferten findes i tre udgaver – en til vuggestue/dagpleje, en til børnehaver og en til skolernes mindste klasser.

Ønsker du mere information, da rettes henvendelse til formand Janne Dahl Kjær Jensen.

Bestyrelsen for Mariagerfjord Lokalforening:

 • Formand: Janne Jensen 
 • Næstformand: Rikke Lynnerup Mikkelsen
 • Kasserer: Karin Svangren
 • Sekretær: Kelly Skousen Wittendorf 
 • Klubleder: Bente Buhl 

Læs mere om Mariagerfjord Lokalforening

For information om oplevelsesklubben kontakt

 • Klubleder
  Bente Buhl
  Tlf.: +45 60807509
  Mail: mariagerfjordlokalforening@redbarnet.dk

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet