Herning Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Herning Lokalforening

Red Barnets lokalforening i Herning blev stiftet i 2011. Vi har mange planer og arbejder på at realisere dem alle. Vi brænder for at hjælpe udsatte børn både i Herning Kommune og globalt.
Hvis du har lyst til at være med til at skabe bedre trivsel for børn, så bliv en del af Red Barnet - Herning lokalafdeling.
Det arbejder vi med:

  • Familieoplevelsesklub 
  • Plads til Alle
  • Sommerlejr
  • Landsindsamling 
  • Fundraising og sponsorater 

Familieoplevelsesklub:

Familieoplevelsesklubben er for lokalområdets børn og deres familier, som af økonomiske eller sociale årsager, har en presset hverdag og har brug for støtte til at igangsætte aktiviteter for familien, samt støtte til at få et større socialt netværk med andre familier. De frivillige arrangerer og deltager i forskellige oplevelsesture sammen med børnene og deres forældre ca. en gang om måneden.

Alle frivillige i lokalforeningen bliver kvalificeret via uddannelsesdage ved Red Barnet samt på interne kurser på frivilligmøder. Hermed bliver de frivilliges kompetencer styrket til mødet med børn og deres familier i Familieoplevelsesklubben.

Kontakt familieoplevelsesklub lederen for mere information.

Plads til Alle:

Vi arbejder på at udbrede og forankre projekt "Plads til Alle". Det går ud på, at vi i et partnerskab med Herning Kommune hjælper  børn i en udsat position i gang med en fritidsaktivitet, hvor de bliver en del af et trygt, sjovt og inkluderende fællesskab. Vi finder frivillige følgevenner, Kommunens fagfolk finder børnene og støtter projektet ved at betale udgifter til kontingent/udstyr. 

Kontakt Plads til Alle lederer for mere information.

Landsindsamlingen: 

Red Barnets Landsindsamling foregår hvert år første søndag i september. Vi har 3 indsamlingsdistrikter og mere end 100 indsamlingsruter fordelt i hele Herning Kommune.

Fundraising og sponsorarbejde: 

Alle aktiviteter i Red Barnet Herning lokalforening er frivillige og vi søger forskellige fonde og sponsorater til at dække udgifter til vores aktiviteter for udsatte børn og deres familier.
Du kan bl.a. støtte Red Barnets lokalforening i Herning via mobilepay 682020.
Alle donationer af pengegaver og naturalier går til projekter, der på den ene eller anden måde er med til at give børn et bedre og mere indholdsrigt liv.  

Kontakt formanden for mere information.

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores frivillige arbejde lokalt i Herning Kommune.

Kontaktpersoner

Formand
Carina Jakobsen
formandherning@redbarnet.dk

Næstformand & Lejrleder
Rikke Bundgaard
LederBornelejrHerning@redbarnet.dk

 

HR Leder

Line Højfeldt

HrLederHerning@redbarnet.dk

 

Plads til Alle

pladstilalleherning@redbarnet.dk

 

Leder af familieoplevelsesklubben

Lone Peterson

HerningLokalforening@redbarnet.dk

 

 

Læs mere om de åbne stillinger

Se mere information om hvilke frivillige vi søger lige nu på Frivilligjob eller kontakt HR lederen for yderligere spørgsmål eller henvendelser

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet