Herning Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Herning Lokalforening

Herning lokalforening, som blev stiftet i 2011, består i dag af mange aktive frivillige. Red barnet Herning har fokus på at støtte børn i lokalsamfundet til et bedre børneliv. Vi deltager bl.a. i familieklubben, landsindsamling, frivillighedens dag m.m.

Familieklubben

Familieklubben er for lokalområdets børn og deres familier, som af økonomiske eller sociale årsager, har en presset hverdag og har brug for støtte til at igangsætte aktiviteter for familien, samt støtte til at få et større socialt netværk med andre familier. De frivillige arrangerer og deltager i forskellige oplevelsesture sammen med børnene og deres forældre ca. en gang om måneden.
Alle frivillige i lokalforeningen bliver kvalificeret via uddannelsesdage ved Red Barnet samt på interne kurser på frivilligmøder. Hermed bliver de frivilliges kompetencer styrket til mødet med børn og deres familier i Familieklubben.

Læs mere om Herning Lokalforening

For information om Familieklubben kontakt

  • Familieklublederen
    Tlf.: +45 81273805

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet