Herning Lokalforening

Velkommen til Herning Lokalforening

Red Barnets lokalforening i Herning blev stiftet i 2011. Vi har mange planer og arbejder på at realisere dem alle. Vi brænder for at hjælpe udsatte børn både i Herning Kommune og globalt.
Hvis du har lyst til at være med til at skabe bedre trivsel for børn, så bliv en del af Red Barnet - Herning lokalafdeling.
Det arbejder vi med:

  • Familieoplevelsesklub 
  • Plads til Alle
  • Sommerlejr
  • Landsindsamling 
  • Fundraising og sponsorater 

Familieoplevelsesklub
Familieoplevelsesklubben er for lokalområdets børn og deres familier, som af økonomiske eller sociale årsager, har en presset hverdag og har brug for støtte til at igangsætte aktiviteter for familien, samt støtte til at få et større socialt netværk med andre familier. De frivillige arrangerer og deltager i forskellige oplevelsesture sammen med børnene og deres forældre ca. en gang om måneden.

Alle frivillige i lokalforeningen bliver kvalificeret via uddannelsesdage ved Red Barnet samt på interne kurser på frivilligmøder. Hermed bliver de frivilliges kompetencer styrket til mødet med børn og deres familier i Familieoplevelsesklubben.

Kontakt familieoplevelsesklub lederen for mere information.


Landsindsamlingen
Red Barnets Landsindsamling foregår hvert år første søndag i september. Vi har 3 indsamlingsdistrikter og mere end 100 indsamlingsruter fordelt i hele Herning Kommune.


Fundraising og sponsorarbejde
Alle aktiviteter i Red Barnet Herning lokalforening er frivillige og vi søger forskellige fonde og sponsorater til at dække udgifter til vores aktiviteter for udsatte børn og deres familier.
Du kan bl.a. støtte Red Barnets lokalforening i Herning via mobilepay 682020.
Alle donationer af pengegaver og naturalier går til projekter, der på den ene eller anden måde er med til at give børn et bedre og mere indholdsrigt liv.  

Kontakt formanden for mere information.


Vil du være frivillig?
Se mere information om, hvilke frivillige vi søger lige nu på Frivilligjob eller kontakt HR lederen for yderligere spørgsmål eller henvendelser.


Hvor kan du følge os?

Facebook - og få et større indblik i vores frivillige arbejde lokalt i Herning Kommune.

Kontakt

Formand
Carina Jakobsen
Mail: formandherning@redbarnet.dk

Næstformand & Lejrleder
Rikke Bundgaard
Mail: LederBornelejrHerning@redbarnet.dk

HR Leder
Fatma Kasirga
Mail: HrLederHerning@redbarnet.dk

Plads til Alle
Mail: pladstilalleherning@redbarnet.dk

Leder af familieoplevelsesklubben
Lone Peterson
Mail: HerningLokalforening@redbarnet.dk