Genbrugsbutikken

i Roskilde

Velkommen til Red Barnet genbrugsbutik Roskilde  

I vores genbrugsbutik sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Roskilde, nationalt og internationalt. 

Frivillig i Roskilde

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken -  fra kundebetjening til vask og sortering af tøj.

Vores genbrugsbutik er en del af Roskilde Lokalforening, der også driver oplevelsesklubber for udsatte børn. Du kan læse mere om at være frivillig i Roskilde. 

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider.

Følg Red Barnet Roskilde på Facebook

Kontakt os

Gullandsstræde 10 st.th.
4000 Roskilde
Tlf.: +45 23600370

Mail: genbrugroskilde@redbarnet.dk

Facebook: Red Barnet genbrugsbutik Roskilde

Hvis du gerne vil være frivillig hos os kan du enten følge linket i den røde boks til højre, eller du kan sende en mail til os på hrgenbrugroskilde@redbarnet.dk

Se vores åbningstider på Facebook

 

Facebook: 

Red Barnet genbrugsbutik Roskilde

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i genbrugsbutik