Roskilde Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet
Velkommen til Roskilde Lokalforening
I Roskilde lokalforening brænder vi for at hjælpe de dårligst stillede børn i vores lokalområde. Det gør vi, fordi alle børn har ret til en god og tryg opvækst. Hvis du vil være med til at gøre en forskel, er du er meget velkommen til at kontakte os – vi har altid brug for flere frivillige hænder.

Det arbejder vi med
Som frivillig i Red Barnet Roskilde får du mulighed for at gøre en indsat med lige dét, du brænder for. Hvad enten du vil hjælpe med fundraising, landsindsamling, bestyrelsesarbejde, genbrugsbutikken eller arrangere sociale aktiviteter og ferielejre med børn og familier fra lokalområdet.

Familieoplevelsesklub
I vores familieoplevelsesklub giver vi oplevelser til børn og deres forældre, som af økonomiske, sociale eller helbredsmæssige årsager ikke selv har overskud til aktiviteter i en trængt hverdag. Aktiviteterne kan være alt fra madklubber til skovture, museumsbesøg og teaterture.

Udover de faste månedlige aktiviteter arrangerer vi fælles udflugter og ferielejre for familier, der ikke har mulighed for at komme på ferie.

Plads til Alle
Plads til Alle er et projekt der har til formål at give udsatte børn mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter uafhængig af økonomi og andre forhindringer. Tankerne bag Plads til Alle er at alle børn har ret til et trygt, sjovt og inkluderende fællesskab og herudover give mulighed for at få rørt sig.

Som Red Barnet frivillig i Plads til Alle skal du:
Huske barnet på at komme af sted til fritidsaktiviteten og opmuntre til at deltage
Følge barnet til fritidsaktiviteten, så længe barnet har behov
Hjælpe med at løse evt. problemer for barnet ift. fritidsaktiviteten
En lille indsats der vil gøre en stor forskel for barnet. Plads til Alle er et partnerskab mellem Red Barnet og Roskilde Kommune. Har du lyst til at deltage? Så kontakt os for nærmere information.

Red Barnets Genbrugsbutik
Vær med til at gøre en forskel ved at sælge tøj, legetøj og udstyr til børn. Butikken ligger på Gullandsstræde 8 st.th. Roskilde. Læs meget mere om vores fokus på BARN til BARN-konceptet, åbningstider, tilbud, aktiviteter mm. på genbrugsbutikkens side eller genbrugsbutikken på Facebook.

Frivillige i Red Barnet bidrager desuden til Red Barnets årlige landsindsamling den første søndag i september. Læs mere om landsindsamlingen.

Støt Red Barnet Roskilde lokalforening
Alle aktiviteter i Red Barnet Roskilde er frivillige. Vi samarbejder med en række foreninger lokalt og kommunalt for sammen at tilbyde aktiviteter for de dårligt stillede børn og familier. Vi kunne ikke lave alle vores aktiviteter uden støtte og opbakning fra det lokale erhvervs- og foreningsliv. En stor tak til jer.
Følg vores arbejde på Facebook.

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet