INTERNATIONAL UDDANNELSESCHEF HOS RED BARNET

HELLE GUDMANDSEN

Helle Gudmandsen
International uddannelseschef i Red Barnet

Arbejdsområder i Red Barnet
Helle Gudmandsen er ansvarlig for Red Barnets internationale uddannelses- og ungeprogrammer. Hun udtaler sig om børns uddannelse i Red Barnets internationale indsatser.

Helle Gudmandsen arbejder i tæt samarbejde med uddannelseschefer i det internationale Save the Children, som kæmper for at sikre børn adgang til kvalitetsuddannelse og påvirke politiske beslutninger globalt. Helle Gudmandsen leder sammen med kolleger i Save the Children det internationale fortalerarbejde på uddannelse.

Hun arbejder tæt sammen med private uddannelsesfonde og de multilaterale uddannelsesfonde, hvor hovedparten af Danmarks bistand til uddannelse kanaliseres hen. Helle Gudmandsen er ekspert i FNs og UNESCO’s implementering af verdensmål 4. Hun er ekspert i Red Barnets uddannelsesprogrammer, både i forbindelse med er katastrofe og de mere langsigtede uddannelsesprogrammer.

Internationalt samarbejde
Helle Gudmandsen har mere end 20 års erfaring inden for international uddannelse både i forhold til en pædagogisk og en politisk forståelse fra uddannelsesprogrammer i Afrika og Asien.

Derudover var hun i en årrække udpeget som uddannelsesspecialist til UNESCOs nationalkommission i Danmark og har i to perioder siddet i Global Campaign for Educations bestyrelse.

Kontakt
Skriv til Helle Gudmandsen
Mail: [email protected]

Følg Helle Gudmandsen
LinkedIn
Twitter

Læs mere om Red Barnets internationale arbejde på området for skole og uddannelse.