EKSPERT I FOREBYGGELSE AF DIGITAL MISTRIVSEL

CARINA RINGIVE

Carina Ringive
Ekspert i forebyggelse af digital mistrivsel i national afdeling

Arbejdsområder i Red Barnet
Carina Ringive har stor viden og indsigt i, hvordan ubehagelige oplevelser og krænkelser på digitale platforme påvirker børn og unges trivsel.
 

Som ekspert på området er Carina Ringive med til at udvikle Red Barnets projekter og strategiske arbejde på det digitale felt – fra digital dannelse til bekæmpelse af alle former for digitale risici. Hun er særligt optaget af, at lovgivningen følger den digitale udvikling, beskytter børnene og inddrager deres stemmer. 

Carina Ringive har bred indsigt og ekspertise i digitale trends og internetfænomener og rådgiver børn, forældre og fagpersoner i at håndtere digitale krænkelser og overgreb i Red Barnets SletDet Rådgivning. For når et barn mistrives på digitale arenaer og udsættes for en digital krænkelse, involverer det typisk at føle sig truet, udnyttet, tvunget, ydmyget, ked af det, seksualiseret, diskrimineret, bange eller bekymret – og det skal tages mindst lige så alvorligt som en fysisk krænkelse.

Baggrund
Carina Ringive er uddannet sociolog fra Københavns Universitet i 2018 og har beskæftiget sig med digital børne- og ungdomskultur i mere end seks år. Hun har en overbygning som meritlærer fra Københavns Professionshøjskole og har arbejdet som lærer i udskolingen gennem graduate-programmet Teach First Danmark. Som tidligere AC-journalist på DR Ultra Nyt har hun formidlet nyheder i børnehøjde.

Kontakt
Skriv til Carina Ringive
Mail: [email protected]

Følg Carina Ringive
LinkedIn
Twitter

Andre relevante sider
SletDet 
AnmeldDet
CTRL 
 
Læs mere om Red Barnets arbejde

Selv en lille handling gør en stor forskel