Skanderborg Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Skanderborg Lokalforening

Red Barnets lokalforening i Skanderborg er oprettet i 2013, og er en del af Red Barnet, som har til formål at sikre alle børns ret til et godt børneliv. I lokalforeningen inviterer vi socialt udsatte børn i Skanderborg Kommune og deres familier til at deltage i vores familie oplevelsesklubber, hvor de i et positivt samvær med andre kan deltage i gode og givende oplevelser. Vi har en oplevelsesklub for danske børn og deres familie samt en for flygtninge børn og deres familie. Ligeledes afholder vi sommerlejr hvert år for børn mellem 8 og 12 år. Og så har vi i april 2016 startet en genbrugsbutik med tøj og udstyr til børn mellem 0 og 12 år.

Bliv en del af Red Barnets lokalforening i Skanderborg

Lokalforeningen består på nuværende tidspunkt af ca. 50 frivillige, men vi vil gerne være flere! Derfor hvis du har tid og lyst til at yde en ekstra indsats og hjælpe børn og familier, som er særligt udsatte, eller som har brug for et fællesskab, så er du mere end velkommen i gruppen.

Vi har brug for frivillige både til at deltage i planlægningen og afviklingen af aktiviteter i familie oplevelsesklubber, deltage og planlægge vores sommerlejr eller stå i vores genbrugsbutik.

Donationer - hjælp os med at hjælpe udsatte børn i Skanderborg området

Vi modtager meget gerne både pengegaver og naturalier. Alle donationer går til projekter, der på den ene eller anden måde er med til at give børn og deres familier i Skanderborg kommune et bedre og mere indholdsrigt liv.

BARN TIL BARN GENBRUGSBUTIK

 

Adelgade 55

8660 Skanderborg

genbrugskanderborg@redbarnet.dk

Åbningstider:

Mandag -  fredag: 10-15

Lørdag: 10-13

 

 

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet