Skanderborg Lokalforening

Velkommen til Skanderborg Lokalforening

Red Barnet Danmark har til formål at sikre alle børns ret til et godt børneliv. Skanderborg lokalforening startede i 2013 og vi har nu ca. 60 frivillige til at varetage vores forskellige aktiviteter for familier, børn og unge i Skanderborg Kommune. 

Vores frivillige arbejde og aktiviteter har to formål: At skaffe midler til Red Barnets hovedkontor for nationalt og internationalt arbejde for fattige og katastroferamte børn verden over samt yde hjælp til børn og unge i udsatte positioner og deres familier i Skanderborg og omegn.


Vil du være frivillig?
Der er hele tiden brug for frivillige i Skanderborg lokalforening, og v
i vil gerne være flere! Derfor hvis du har tid og lyst til at gøre en forskel og yde en ekstra indsats ved at hjælpe børn og familier, som er særligt udsatte, eller som har brug for et fællesskab, så er du mere end velkommen i gruppen. Vi kan garantere, at du også vil komme til at møde nogle superskønne og engagerende frivillige i et skønt fælleskab om verdens bedste sag.

Vi har brug for frivillige både til at deltage i planlægningen og afviklingen af aktiviteter i familie-oplevelsesklubber, deltage i og planlægge vores lejre, og til at varetage bestyrelsesarbejde eller til at stå i vores genbrugsbutik på Adelgade.

Kontakt vores forperson Karen Bundgaard for mere information eller for at melde dig som frivilig: formandskanderborg@redbarnet.dk.


Familieoplevelsesklub

I lokalforeningen inviterer vi børn i Skanderborg Kommune og deres familier til at deltage i vores familieoplevelsesklub, hvor de i et positivt samvær med andre kan deltage i gode og givende oplevelser. Hovedmålgruppen er børn i alderen 7-12 år. 

Vi har ca. 10 arrangementer pr. år, som altid holdes enten lørdag eller søndag, typisk ca. 3 timer hver gang. Arrangementerne kan være en tur i skoven, hvor vi laver mad over bål, en tur i svømmehallen, en fisketur m.v.

Ønsker du / I yderligere information om familieoplevelsesklubben hører vi gerne fra dig.

Kontakt: lederoplevelsesklubskanderborg1@redbarnet.dk

Lejre for børn & unge

Vi afholder sommerlejr hvert år for børn mellem 7 og 12 år (deltagere skal være bosiddende i Skanderborg Kommune).

Her tilbyder vi børnene helt unikke fællesskaber og en uge, der byder på sjov, tryghed og hygge. Vi fokuserer fx på at børnene:

  • har mulighed for at skabe nye venskaber i deres ferie
  • får nogle sjove og anderledes oplevelser, de ellers ikke ville få
  • er sammen med voksne, der brænder for at give dem en god, tryg og nærværende ferie

Kontakt: lederbornelejrskanderborg@redbarnet.dk

Udover vores sommerlejr for børn i alderen 7-12 år har vi følgende lejre: 

  • Sommerlejr for 12–14 årige
  • Naturlejr (i efterårsferien) for 9–13 årige (her har vi ekstra meget fokus på naturen, og aktiviteterne foregår primært udenfor)
  • Vinterlejr (i vinterferien) for 9–13 årige

 Hver lejr er 4 dage, 3 overnatninger, og der er plads til 12 deltagere på hver lejr.

På alle lejrene vil der være både fysiske og stillesiddende kreative aktiviteter og ikke mindst fokus på gode relationer og mindeværdige oplevelser.

Kontakt: lederteenlejrskanderborg@redbarnet.dk

Følg os her:
Facebook
Instagram

 

Genbrugsbutik
Vi driver en genbrugsbutik, som ligger midt i Skanderborg på Adelgade 55, med kvalitetsbørnetøj str. 0-12 år, legetøj og udstyr. Vi har åbent alle hverdage 10-17 og lørdage 10-13. Der er mulighed for at aflevere brugt tøj til børn fra 0-12 år i butikkens åbningstid. Følg genbrugsbutikken på Facebook og Instagram.

Følg genbrugsbutikken på Facebook eller på Instagram.

Barn til Barn - Genbrugsbutik
Adelgade 60
8660 Skanderborg

Mail: genbrugskanderborg@redbarnet.dk

Åbningstider:
Mandag-fredag: 10-15
Lørdag: 10-13


Donationer - hjælp os med at hjælpe udsatte børn i Skanderborg området
Vi modtager meget gerne både pengegaver og naturalier. Alle donationer går til projekter, der på den ene eller anden måde er med til at give børn og deres familier i Skanderborg Kommune et bedre og mere indholdsrigt liv.

 

Kontakt

Oplevelsesklub - Skanderborg
Mail: lederoplevelsesklubskanderborg1@redbarnet.dk

Børnelejr - Skanderborg
Mail: lederbornelejrskanderborg@redbarnet.dk

Genbrugsbutik
Mail: genbrugskanderborg@redbarnet.dk