Odense Lokalforening

Velkommen til Odense Lokalforening 

 

Vi gør en forskel!
RedBarnet Odense tilbyder forskellige former for sociale aktiviteter og hjælpepakker til vores tilknyttede familier. De sociale aktiviteter er følgende for vores klubber: for Traume- og Torturoverlevere (ATT), Babysvømning, Naturklub og Meyers Madhus. Vi har også følgende sommerlejre:  Lillelejr, Storelejr, ATT-lejr og  Familielejr, som bliver holdt én gang om året på Fyn, for at give børnene en god sommer oplevelse. Vores sociale aktiviteter er udformet således, at vi opfylder ethvert behov for børnene og deres familier. Udover dette giver vi hjælpepakker til vores tilknyttede familier, samt at vi tilbyder børnene en mentor, som kan hjælpe dem med deres lektier og andre aktiviteter.

Vi giver børnene håb!
Det handler ikke kun om, at børnene skal overleve. Det handler om, hvordan vi beskytter børnene og giver dem viden og læring, som de har brug for til at udvikle deres færdigheder. Vi giver børnene håb, mulighed og en chance for at forbedre deres liv og dermed bidrager til en bedre verden. Derfor er det vigtigt, at vi arbejder med hele familien, således vi kan skabe det bedst mulige udfald for børnene.    

 

Vi siger stort Tak til opbakning fra fonde og det lokale erhvervsliv, uden jer ville vi ikke være i stand til at udføre disse aktiviteter: 
Odense Zoo, Odense DATA Center, Føtex, Rosengårdcenteret, Odense Kommune, PartnerService, UngOdense - ungdomsskolen i Odense, ALDI Danmark, All-about-kids, Milling hotels, PMF fyn, LEGO, FAB - Fyns Almennyttige Boligselskab, Albani Fonden, Flensted Mobiles, Jensens Bøfhus, IKEA, Huggies, BUPL fyn.

Et kæmpe TAK til alle vores anonyme givere! 

Mission

Redbarnet Odense hjælper børn, som ikke har de bedste forudsætninger for at få et bedre liv uden hjælp, hvor vi er den forbedringskraft, der skal til for at give dem denne chance. Vi kæmper for at redde og beskytte sårbare børn, hvor vi altid vil tage deres side. Vi kæmper for de langsigtede forbedringer, således børnene får de bedste forudsætninger til at ændre deres liv. Derfor støtter vi dem, giver dem gode oplevelser, arbejder tæt sammen med deres familier for at skabe de bedste rammer til trygge og beskyttede omgivelser.

Vision

Redbarnet Odense vil give børn en større chance for en bedre fremtid, hvor de skal tage aktivt del i at forbedre den verden, som de er opvokset i.

Donationer

Hvis du ønsker at støtte vores arbejde, kan du bidrage ved at donere her:

 

MobilePay: 112326

Reg.nr: 5016
Konto.nr: 0001144840

Ønsker du mere information om vores aktiviteter eller interesseret i at blive frivillig

kan du kontakte vores HR afdeling eller vores lejre og klubber via nedenstående e-mails.

HR Odense e-mail:
odensehr@redbarnet.dk

Lejre i Odense e-mail: 
lejrrepraesentantodense@redbarnet.dk

Klubber i Odense e-mail: 
hansen.vagn@hotmail.com

Du kan også kontakte vores PR-team via e-mail:
prodense@redbarnet.dk

Sara Ekknud Windell 
email: sara@windell.dk
tlf.: +45 24486566 

 

Du kan finde os på de Sociale Medier! 

Facebook: Red Barnet Odense
Instagram: @redbarnetodenselokalforening
Linkedin: Red Barnet Odense
YouTube: Red Barnet Odense 

 

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet