Fredericia Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Fredericia Lokalforening

Vi er en aktiv lokalforening, der arbejder for på gør en forskel for udsatte børn og deres familier. Vi har masser af skønne frivillige, men har altid plads til flere, især dem med hjertet på det rette sted.

Kontakt os, hvis du har lyst til hos høre blot om at det indebærer at være frivillig hos os.


Oplevelsesklub
Oplevelsesklubben henvender sig til familier, der økonomiske af eller sociale årsager har en Vi arrangerer og deltager i månedlige oplevelser for forældre/børn. Har du lyst til at være frivillig på dette projekt, eller er du en børnefamilie, der ønsker yderligere information, kontakt venligst klublederen på mail: lederoplevelsesklubfredericia@redbarnet.dk.


Sommerlejr
Sommer Camp Sommer Camp er for børn, der økonomiske af eller sociale eller ikke har mulighed for at komme på sommerferie. Kender du et barn, som kan har brug for på komme med på sommer camp, eller har du lyst til på deltage som frivillig, kan du kontakte lokalforeningens formand forpersonfredericia@redbarnet.dk.


Genbrugsbutik

I Danmarksgade 21 ligger vores genbrugsbutik, hvor vi sælger tøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0 - 12 år. Vil du være med til på drive butikken og samtidig blive en del af et stærkt og dedikeret frivilligteam, så kom endelig ind i butikken eller kontakt os på mail: genbrugfredericia@redbarnet.dk - Vi mangler altid til varer varer og gerne donationer i form af brugt tøj, legetøj, sko mm. Dette kan afleveres i butikken. Har du som virksomhed lyst til hos starte en indsamling, der hvor kan afleveres ting til vore vore butik, så henter vi meget gerne hos jer efterfølgende.


Sponsorater

Alle donationer af pengegaver og naturalier går til projekter, der på den ene eller anden måde er med til at give børn et bedre og mere indholdsrigt liv.

Ønsker du/I at støtte vores arbejde kan donationer sættes ind på vores konto i Jyske bank:

Reg nr: 5078
Konto nr: 1280594. 

Vi vil gerne takke for den store velvilje, opbakning og donationer fra byens sponsorer, forretninger og borgere.

Forpersoner
Pr. 1 januar fik lokalforeningen i Fredericia et nyt team af forpersoner. Istedet for en forperson bliver posten fremover varetaget af to kvinder med en stærk baggrund indenfor børnesagen. De vil varetage Red Barnets interesser i Fredericia. Se kontaktinfo nedenfor.