Fredericia Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Fredericia Lokalforening

Hvad laver vi?


Giver børn i veteranfamilier oplevelser for livet
Red Barnet Fredericia har etableret en ny familieoplevelsesklub, som skal sikre gode og givende oplevelser til børn i veteranfamilier, hvor enten mor eller far har PTSD efter svære oplevelser i krig. Har du lyst til at blive frivillig i dette spændende og meningsfyldte projekt, kan du kontakte lokalforeningens formand eller frivilligkonsulent Jan Due på mail: jdc@redbarnet.dk


Landsindsamling
Har din virksomhed lyst til at være behjælpelig med at have en indsamlingsbøtte stående? Eller har du som enkeltperson lyst til at være indsamler eller koordinator til den årlige landsindsamling den første søndag i september, kan du kontakte lokalforeningens formand.


Oplevelsesklub
Oplevelsesklubben henvender sig til familier, der af økonomiske eller sociale årsager har en presset hverdag. Vi arrangerer og deltager i månedlige oplevelser for forældre/børn. Har du lyst til at være frivillig på dette projekt, eller er du en børnefamilie, der ønsker yderligere information, kontakt venligst Tina Pedersen.


Sommer Camp
Sommer Camp Sommer Camp er for børn, der af økonomiske eller sociale årsager ikke har mulighed for at komme på sommerferie. Kender du et barn, som kan have brug for at komme med på sommer camp, eller har du lyst til at deltage som frivillig, kan du kontakte lokalforeningens formand.


Genbrugsbutik
I Danmarksgade 21 ligger vores genbrugsbutik, hvor vi sælger tøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0 - 12 år. Vil du være med til at drive butikken og samtidig blive en del af et stærkt og dedikeret frivilligteam, så kom endelig ind i butikken eller kontakt os på mail: genbrugfredericia@redbarnet.dk


Familie-julehjælp
Julehjælp er et tiltag, hvor vi uddeler for 500 kr. julemadvarer. Er du en børnefamilie, som er økonomisk ramt, kan du ansøge ved at kontakte Line Troen.


Sponsorater

Alle donationer af pengegaver og naturalier går til projekter, der på den ene eller anden måde er med til at give børn et bedre og mere indholdsrigt liv.


Ønsker du/I at støtte med et beløb

Konto nr. Spar Nord. 9196 - 4573739030
Vi vil gerne takke for den store velvilje, opbakning og donationer fra byens sponsorer, forretninger og borgere.

Øvrige kontaktpersoner

Tina Pedersen
Tlf.: +45 76200904/ +45 30247313
Mail: eldrup78@hotmail.com

Line Troen
Tlf.: +45 21603778
Mail: linetroen@mac.com

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet