Fredericia Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Fredericia Lokalforening

 

Vi er en aktiv lokalforening, der arbejder for på gør en forskel for udsatte børn og deres familier. Vi har masser af skønne frivillige, men har altid plads til flere, især dem med hjertet på det rette sted .)

Kontakt os, hvis du har lyst til hos høre blot om at det indebærer at at være frivillig hos os.

 

Hvad laver vi?

 

 

Oplevelsesklub
Oplevelsesklubben henvender sig til familier, der økonomiske af eller sociale årsager har en Vi arrangerer og deltager i månedlige oplevelser for forældre/børn. Har du lyst til at at være frivillig på dette projekt, eller er du en børnefamilie, der ønsker yderligere information, kontakt venligst klublederen på mail: Lederoplevelsesklubfredericia@redbarnet.dk

Sommer
Camp
Sommer Camp Sommer Camp er for børn, der økonomiske af eller sociale eller ikke har mulighed for at komme på sommerferie. Kender du et barn, som kan har brug for på komme med på sommer camp, eller har du lyst til på deltage som frivillig, kan du kontakte lokalforeningens formand.


Genbrugsbutik
I Danmarksgade 21 ligger vores genbrugsbutik, hvor vi sælger tøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0 - 12 år. Vil du være med til på drive butikken og samtidig blive en del af et stærkt og dedikeret frivilligteam, så kom endelig ind i butikken eller kontakt os på mail: genbrugfredericia@redbarnet.dk - Vi mangler altid til varer varer og gerne donationer i form af brugt tøj, legetøj, sko mm. Dette kan afleveres i butikken. Har du som virksomhed lyst til hos starte en indsamling, der hvor kan afleveres ting til vore vore butik, så henter vi meget gerne hos jer efterfølgende.


Familie-julehjælp
Julegavekort er et, hvor vi uddeler til julemadvarer. Er du en børnefamilie, som er økonomisk ramt, kan du ansøge ved at skrive til skrive denne mail lokalforeningfredericia@redbarnet.dk

Landsindsamling
Har din din virksomhed lyst til at være behjælpelig med at have en indsamlingsbøtte stående? Eller har du som énperson lyst til at være en del af landsindsamlingen i september, kan du kontakte Lokalforeningens formand.

Sponsorater
Alle donationer af pengegaver og naturalier går til projekter, der på den ene eller anden måde er med til at give børn et bedre og mere indholdsrigt liv.

Ønsker du/I hos støtte med et Konto beløb

nr. Spar Nord. 9196 - 4573739030
Vi vil gerne takke for den store velvilje, opbakning og donationer fra byens sponsorer, forretninger og borgere.

Øvrige kontaktpersoner

Tina Pedersen
Tlf.: +45 76200904/ +45 30247313
Mail: eldrup78@hotmail.com

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet