Fredericia Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Fredericia Lokalforening

Hvad laver vi?

Giver børn i veteranfamilier oplevelser for livet
​Red Barnet Fredericia etablerer en ny familieoplevelsesklub, som skal sikre gode og givende oplevelser til børn i veteranfamilier, hvor enten mor eller far har PTSD efter svære oplevelser i krig.
Vi søger 12-14 frivillige til dette spændende og meningsfyldte projekt. Kontakt venligst Jan Due.

Landsindsamling
Har din virksomhed lyst til at være behjælpelig med at have en indsamlingsbøtte stående? Eller har du som enkeltperson lyst til at være indsamler til den årlige landsindsamling den første søndag i september, kan du kontakte Inge Nielsen.

Oplevelsesklub
Oplevelsesklubben henvender sig til familier, der af økonomiske eller sociale årsager har en presset hverdag. Vi arrangerer og deltager i månedlige oplevelser for forældre/børn.
Har du lyst til at være frivillig på dette projekt, eller er du en børnefamilie, der ønsker yderligere information, kontakt venligst  Tina Pedersen.

Sommer Camp
Sommer Camp er for børn, der af økonomiske eller sociale årsager ikke har mulighed for at komme på sommerferie.

Kræmmermarked
Arrangerer I kræmmermarked og vil donere en stand til Fredericia lokalforening? Eller søger I hjælpende hænder ved servering og ligne, hvor lønningen indgår som sponsorat til lokalforeningen? Så kan I kontakte B.J.

Familie-julehjælp
Julehjælp er et tiltag, hvor vi uddeler for 500 kr. julemadvarer. Er du en børnefamilie, som er økonomisk ramt, kan du ansøge ved at kontakte Line Troen.

Sponsorater
Alle donationer af pengegaver og naturalier går til projekter, der på den ene eller anden måde er med til at give børn et bedre og mere indholdsrigt liv.

Ønsker du/I at støtte med et beløb
Konto nr. Spar Nord. 9196 - 4573739030

Vi vil gerne takke for den store velvilje, opbakning og donationer fra byens sponsorer, forretninger og borgere.

Øvrige kontaktpersoner

Tina Pedersen
Tlf.: +45 76200904/ +45 30247313
Mail: eldrup78@hotmail.com

B.J.
Tlf.: +45 32145134

Line Troen
Tlf.: +45 21603778
Mail: linetroen@mac.com

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet