Billund Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Billund Lokalforening

Red Barnets lokalforening i Billund har ca. 15 aktive frivillige, som sammen arbejder for at hjælpe udsatte børn i Billund kommune og andre steder i verden.

Hvad laver vi?

  • Vi driver en familieoplevelsesklub, som sikrer udsatte børn gode og givende oplevelser sammen med deres forældre i et positivt fællesskab. Familierne henvises til klubben gennem et samarbejde med lærere, pædagoger, sundhedsplejersker og socialrådgivere i Billund kommune.

  • Vi skaffer penge til drift af klubben ved fundraising.

  • Vi deltager i landsindsamlingen første søndag i september og stiller op med indsamlingsbøsser på valgstederne i Billund og Grindsted, når der er valg til byråd, folketing eller EU.

  • Vi hjælper med at udbrede kendskabet til Red Barnets arbejde

I øjeblikket har vi som et nyt mål at etablere Plads til alle. Vi håber at få frivillige til at melde sig som følgevenner, så vi kan hjælpe udsatte børn og unge i gang med en fritidsaktivitet, hvor de vil blive en del af et positivt fællesskab.

Øvrige kontaktpersoner

Næstformand og HR-ansvarlig
Vibeke Norup
Tlf.: +45 75885184/ +45 21862809
Mail: vibeke.norup@mvb.net

Kasserer
Marianne Felzer Hansen
Tlf.: +45 28183927
Mail: felzer@hotmail.dk

Sekretær
Anny M. Pedersen
Tlf.: +45 75338372/ +45 23717754
Mail: annympedersen@gmail.com


John Ullerup-Hansen
Tlf.: +45 20803620
Mail: juh@billund.dk


Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet