Allerød Lokalforening

 

Velkommen til Allerød Lokalforening

Red Barnet Allerød kan tilbyde børn, unge og familier i udsatte positioner sjove, trygge og inkluderende fællesskaber og gode oplevelser båret af frivillige. 

Er du en af de familier, så kontakt Allerød kommune eller vores formand Cecilia (kontaktinfo. nederst på siden)


Har du lyst til at være frivillig og bruge noget af din fritid sammen med os? Så kom og vær med – børnene har brug for dig! Vi har mange aktiviteter i gang, og vi har altid brug for nye ideer.

Stor tak til

Allerød Kommune, Blovstrød Løverne, TrygFonden, Kvicky, Spar Nord, EDC mælerne Poul Beck Fonden (Tak fordi vi fik 10 000 kr til familieoplevelse klubben), FC Nordsjælland, Tømmerhandel Vilhelm Bang, Rema 1000, Allerød Frivillige, Lions, Metodan Reklame,  Allerød Privatskole, indsamlere ved Landsindsamlingen, stor tak til vores anonyme givere.

 

 

 

 

Aktiviteter i Allerød Lokalforening:

 • LEGO HOUSE Marts 2023  Bustur til LEGO for der er 25 millioner LEGO klodser klar til at blive bygget med.
 • Film- og debataften Marts 2023
 • Motionsløb Maj 2023 for alle i Ravnsholt Skov hvert år i slutningen af maj. Gå eller løb 1,7 – 4 eller 7 km. Vi samler penge ind til udsatte børn og unge i Allerød. Det er en super hyggelig dag.🏃
 • Støttepuljen* Vi søger om støtte i form af penge fra lokale virksomheder og privatpersoner med det formål at kunne støtte udsatte børn og unge i Allerød med eks. et par fodboldstøvler, så de har mulighed for at deltage i sociale aktiviteter på lige fod med deres jævnaldrende.

 • Familieklubben forbereder og gennemfører 5-8 årlige arrangementer for børnefamilier. Det kan være udflugt til teater, museum, eller vi mødes i et skolekøkken, hvor vi forbereder et aftensmåltid, som vi spiser sammen og leger bagefter.🍜
 • Sommerlejr* Juli 2023, holder vi en sommerlejr for udsatte børnefamilier i Allerød. Formålet er at give børnefamilierne nogle positive oplevelser. ☀️
 • Julehjælp* til udsatte familier med børn i Allerød. Med støtte fra det lokale erhvervsliv har vi leveret en stor julekurv til udsatte familier med børn i vores lokalområde, så de også får mulighed for julehygge.🎄
 • Red Barnet landsindsamling: 3. september 2023. ( Hvert år den 1. søndag i september).
 • Kommunikation - Vi deltager ved lokale, kulturelle arrangementer som fx Aktiv Fritid . Vi sætter børnerettighederne på den lokalpolitiske dagsorden.💬

*Kontakt din sagsbehandler i Allerød Kommune, hvis du vil vide mere.

 

Genbrugsbutik 

I vores skønne genbrugsbutik på Torvestræde 4B sælger vi kvalitetstøj, legetøj til børn i alderen 0-12 år. Vi gør meget ud af at alt er tjekket og tøjet er nyvasket og strøget. Alt udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug. 

 

Frivillig i Allerød Lokalforening 

Som frivillig hos os får du mulighed for at gøre en indsats med lige dét, du brænder for og samtidig udfolde og udvikle dig organisatorisk, kreativt og personligt. Du får mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, og du vil få tilbudt kompetenceudvikling, social- og børnefaglige kurser, faglig sparring m.m. Hvad enten du vil hjælpe med de praktiske opgaver, fundraising eller selv udvikle og arrangere events i samarbejde med de øvrige frivillige i lokalforeningen, er du meget velkommen.

Eksempler på konkrete frivilligheds-opgaver er :

 • Arrangere og deltage i aktiviteter og ture
 • Være frivillig på sommerlejr
 • Koordinere landsindsamlingen i samarbejde med Red Barnets hovedkontor
 • Have dialog med kommunens medarbejdere
 • Uddele julekurve
 • Have vagter i genbrugsbutikken

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kunne ikke lave alle vores aktiviteter uden støtte og opbakning fra det lokale erhvervs- og foreningsliv.

Følg os på de sociale medier

Facebook og Instagram

 

Er du interesseret i at vide mere om vores aktiviteter og blive frivillig? Hos os møder du superskønne og engagerede frivillige i et skønt fællesskab om verdens bedste sag.

Kontakt HR-ansvarlig, Gitte Hemmingsen på hralleroed@redbarnet.dk.  

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet