Allerød Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Allerød Lokalforening

I Allerød Lokalforening brænder vi for verdens bedste sag: børnene!
Gør du også det, og har du lyst til at bruge noget af din fritid sammen med os? Så kom og vær med – børnene har brug for dig! Vi har mange aktiviteter i gang, og vi har altid brug for nye ideer.

Vores aktiviteter 

  • Motionsløb for alle i Ravnsholt Skov hvert år i slutningen af maj. Gå eller løb 1,7 – 4 eller 7 km. Vi samler penge ind til udsatte børn og unge i Allerød. Det er en super hyggelig dag.

  • Værktøjskassen* Vi søger om støtte i form af penge fra lokale virksomheder og privatpersoner med det formål at kunne støtte udsatte børn og unge i Allerød med eks. et par fodboldstøvler, så de har mulighed for at deltage i sociale aktiviteter på lige fod med deres jævnaldrende.

  • Familieklubben forbereder og gennemfører 5-8 årlige arrangementer for børnefamilier. Det kan være udflugt til teater, museum, eller vi mødes i et skolekøkken, hvor vi forbereder et aftenmåltid, som vi spiser sammen og leger bagefter.
  • Sommerlejr* fra den 8-12 Juli 2021, holder vi en sommerlejr for udsatte børnefamilier i Allerød. Formålet er at give børnefamilierne nogle positive oplevelser. 
  • Julekurve* til udsatte familier med børn i Allerød. Med støtte fra det lokale erhvervsliv har vi leveret en stor julekurv til udsatte familier med børn i vores lokalområde, så de også får mulighed for julehygge.
  • Red Barnet landsindsamling hvert år den 1. søndag i september.

  • Valgindsamling – indsamling på valgstederne i kommunen ved eks. Folketingsvalg Lokalforeningens fundraising aktiviteter er mangeartede, da vi både søger støtte skriftligt (fra det lokale erhvervsliv, fra fonde samt kommunal støtte), har aftaler med butikker om opstilling af indsamlingsbøtter, deltager i loppemarkeder, arrangerer events m.m. Ved de faste indsamlinger koordinerer lokalforeningen indsamlingen lokalt (aftaler med sponsorer, aftaler omkring lokaler, rutelægning og -bemanding, koordinering af indsamlere m.m.).

  • Kommunikation - Vi udbreder kendskabet til Red Barnets Fri for Mobberi projekt. Vi deltager ved lokale, kulturelle arrangementer som fx Aktiv Fritid . Vi Sætte børnerettighederne på den lokalpolitiske dagsorden.

*Kontakt din sagsbehandler i Allerød Kommune, hvis du vil vide mere.

Genbrugsbutik 

I vores skønne genbrugsbutik på Torvestræde 4B sælger vi kvalitetstøj, legetøj til børn i alderen 0-12 år. Vi gør meget ud af at alt er tjekket og tøjet er nyvasket og strøget. Alt udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug. 

Frivillig i Allerød Lokalforening 

Som frivillig hos os får du mulighed for at gøre en indsats med lige dét, du brænder for og samtidig udfolde og udvikle dig organisatorisk, kreativt og personligt. Du får mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, og du vil få tilbudt kompetenceudvikling, social- og børnefaglige kurser, faglig sparring m.m. Hvad enten du vil hjælpe med de praktiske opgaver, fundraising eller selv udvikle og arrangere events i samarbejde med de øvrige frivillige i lokalforeningen, er du meget velkommen.

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kunne ikke lave alle vores aktiviteter uden støtte og opbakning fra det lokale erhvervs- og foreningsliv.

Følg os på de sociale medier

Facebook og Instagram

Stor tak til

Allerød Kommune, Blovstrød Løverne, Kvickly, Rema1000, Allerød Frivillige, Lions, Metodan Reklame,  indsamlere ved Landsindsamlingen, stor tak til vores anonyme givere.

Er du interesseret i at vide mere om vores aktiviteter og blive frivillig?

Kontakt HR-ansvarlig, Gitte Hemmingsen på hralleroed@redbarnet.dk

Vil du være frivillig hos Red Barnet?

Som frivillig i Red Barnet kan du være med til at hjælpe udsatte børn og deres familier gennem en af Red Barnets lokalforeninger. Her kan du fx være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre.

Bliv frivillig hos Red Barnet