Hvad kan du lave som

frivillig i Red Barnet?

Modelfoto: Red Barnet

Som frivillig i Red Barnet kan du deltage i en lang række aktiviteter, som hjælper børn og deres familier. Både her i Danmark og ude i verden.

Du kan for eksempel blive frivillig i vores familieoplevelsesklubber eller på vores ferielejre for udsatte børn i Danmark. Du kan også lave bestyrelsesarbejde i en lokalforening, være koordinator for vores landsindsamling eller stå i en af vores genbrugsbutikker. Læs om alle mulighederne her: 

Bliv frivillig på en ferielejr

For rigtig mange børn i Danmark betyder skoleferie hverken rejser, sommerhusture eller udflugter. Som frivillig på vores ferielejre er du med til at arrangere aktiviteter og skabe feriestemning for danske børn og deres familier.

Læs mere om ferielejre

Giv børn oplevelser i vores familieoplevelsesklubber

I nogle familier i Danmark er der ikke råd til ferier, og overskuddet mangler måske til at arrangere aktiviteter for børnene. Du kan være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre ved at blive frivillig i vores familieoplevelsesklubber, som er spredt over hele landet.

Læs mere om familieoplevelsesklubber

Giv børn fællesskab og en aktiv fritid

Børn med en aktiv fritid trives ofte bedre, men desværre har mange børn fra de dårligst stillede familier ikke adgang til fritidsaktiviteter. Som frivillig i 'Plads til alle' hjælper du børn med at gå til en fritidsaktivitet og blive en del af et fællesskab.

Læs mere om Plads til alle

Bliv frivillig fundraiser

Hvis du er god til at få ideer til sjove indsamlingsevents, kan du melde dig som frivillig fundraiser i en af vores lokalforeninger. Du kan også blive koordinator eller indsamler ved vores årlige landsindsamling hvert år i september.

Læs mere om fundraising

Bliv frivillig i en genbrugsbutik

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj og lettere rengøring.

Læs mere om genbrugsbutikker

Mød vores frivillige

I Red Barnet har vi mere end 2.000 engagerede frivillige, der på forskellig vis arbejder for at gøre livet bedre for børn - i Danmark og i resten af verden. Her kan du møde vores frivillige og høre mere om, deres arbejde går ud på.

Mød vores frivillige