Se hvad kan du lave

som frivillig i Red Barnet

Modelfoto: Red Barnet

Som frivillig i Red Barnet kan du deltage i en lang række aktiviteter, som hjælper børn og deres familier. 

Du kan for eksempel blive frivillig i vores familieoplevelsesklubber eller på vores ferielejre for udsatte børn i Danmark. Du kan også lave bestyrelsesarbejde i en lokalforening, være koordinator for vores landsindsamling eller stå i en af vores genbrugsbutikker.

Læs om alle mulighederne her: 

Giv børn oplevelser i vores familieoplevelsesklubber

I nogle familier i Danmark er der ikke råd til ferier, og overskuddet mangler måske til at arrangere aktiviteter for børnene. Du kan være med til at arrangere ture, aktiviteter og ferielejre ved at blive frivillig i vores familieoplevelsesklubber, som er spredt over hele landet.

Læs mere om familieoplevelsesklubber

Bliv frivillig på en ferielejr

For rigtig mange børn i Danmark betyder skoleferie hverken rejser, sommerhusture eller udflugter. Som frivillig på vores ferielejre er du med til at arrangere aktiviteter og skabe feriestemning for danske børn og deres familier.

Læs mere om ferielejre

Giv børn fællesskab og en aktiv fritid

Børn med en aktiv fritid trives ofte bedre, men desværre har mange børn fra de dårligst stillede familier ikke adgang til fritidsaktiviteter. Som frivillig i 'Plads til alle' hjælper du børn med at gå til en fritidsaktivitet og blive en del af et fællesskab.

Læs mere om Plads til alle

Mød vores frivillige

I Red Barnet har vi mere end 2.000 engagerede frivillige, der på forskellig vis arbejder for at gøre livet bedre for børn - i Danmark og i resten af verden. Her kan du møde vores frivillige og høre mere om, deres arbejde går ud på.

Mød vores frivillige

Bliv frivillig i en genbrugsbutik

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj og lettere rengøring.

Læs mere om genbrugsbutikker

Bliv frivillig fundraiser

At skaffe midler og lave lokale CSR-samarbejder er helt afgørende for at vi kan skabe gode oplevelser for sårbare børn og familier lokalt. Bliv frivillig fundraiser og gør en mærkbar forskel lokalt

Læs mere om fundraising

Giv småbørnsfamilier et ugentlig frirum

Småbørnsklubberne er for børn i alderen 0-6 år og deres familier. Som frivillig i er du med til at skabe udviklende og givende fællesskaber for småbørnsfamilier i sårbare positioner.  

Læs mere om Småbørnsklubber

Sæt lyd på lokalforeningerne 

Er du god til at fortælle historier og skabe begejstring? Som kommunikationsfrivillig er du med til at fortælle de vigtige historier om Red Barnets lokale arbejde bl.a. på sociale medier, i lokalaviser,  hjemmeside mm.  

Læs mere om at være kommunikationsfrivillig

Bestyrelsesarbejde - Tag ansvar, få indflydelse og bliv klogere! 

Som frivilligt bestyrelsesmedlem i en af Red Barnets lokalforeninger er du med til at sætte retning og arbejde strategisk og organisatorisk med Red Barnets lokale indsatser. Du opbygger værdifuld erfaring, bringer dine egne faglige kompetencer og styrker i spil og får et udvidet lokalt netværk – både fagligt og personligt. 

Læs mere om at være frivillig i en bestyrelse

Bliv frivillig i en naturklub

Som frivillig i en af vores naturklubber får du mulighed for at give børn fra almennyttige boligområder unikke oplevelser i naturen. Du er med til at planlægge og afholde ugentlige aktiviteter, der styrker børnene og giver dem en bedre hverdag.

Læs mere om Naturklubber

Bliv frivillig indenfor lokalt HR-arbejde 

Som frivillig indenfor HR i en af vores lokalforeninger er du med til at sikre, at vi altid har nok engagerede og dygtige frivillige, der trives i deres opgave og som er klædt på til at skabe gode indsatser for sårbare børn og familier. 

Læs mere om frivillig HR-arbejde

Måltid, fritid, fremtid

Som frivillig i 'Måltid, fritid, fremtid' får du en vigtig rolle i et sårbart ungt menneskes liv. Din rolle er at være mentor, støtte og vejlede og hjælpe den unge i gang med et fritidsjob. 

Læs mere om Måltid Fritid Fremtid

Bliv frivillig familie i 'Hjem til os'

I 'Hjem til os' kan I som familie åbne jeres hjem op og være med til at give et barn i en sårbar position en vigtig følelse: følelsen af at blive valgt til.

Læs mere om Hjem til os

Online lektievenner 

Mange børn har lidt et betydeligt læringstab under Corona fordi deres i forvejen pressede forældre ikke har haft ressourcer til at undervise derhjemme eller støtte deres børns deltagelse i fjernundervisning. Som Lektieven giver du online lektiehjælp til et barn, som er tilknyttet Red Barnets aktiviteter, og som har brug for et ekstra skulderklap.

Bliv online lektieven

Kunne du tænke dig, at blive en del af vores frivillig team?

Vi har løbende brug for frivillige i vores lokalforeninger rundt om i Danmark. Opgaverne og jobsene er mange, og vi leder derfor efter frivillige med forskellige kompetencer. Hvis du er enig i vores værdier, har hjertet på rette sted og ønsker at gøre en mærkbar forskel, kan du være lige præcis den, vi står og mangler.
TILMELD DIG SOM FRIVILLIG HER