Genbrugsbutikken

i Skanderborg

Velkommen til Red Barnet genbrugsbutik Skanderborg 

I vores genbrugsbutik sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Skanderborg, nationalt og internationalt. 

Frivillig i Skanderborg

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken -  fra kundebetjening til vask og sortering af tøj.

Vores genbrugsbutik er en del af Skanderborg Lokalforening, som inviterer socialt udsatte børn og deres familier til at deltage i vores familieoplevelsesklub, hvor de i et positivt samvær med andre kan deltage i gode og givende oplevelser. Du kan læse mere om at være frivillig i Skanderborg Lokalforening.

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider.

Følg Skanderborg Genbrugsbutik på Facebook 

Tak til vores sponsorer

Butikken har både nationale og lokale sponsorer. Tusind tak for hjælpen! 

Nationale sponsorer: Name it, IKEA, Elgiganten, City Self-Storage, DHL.

Lokale sponsorer: Stark Skanderborg, Kemp & Lauriritzen Skanderborg, Aarhus- Skanderborg Glarmesteri, KC TØ-SNE, Solbjerg VVS, Lagkagehuset Skanderborg, Mc Donald´s Skanderborg.

  

Kontakt os

Adelgade 55, st.
8660 Skanderborg
Tlf.: +45 24945144

Mail: genbrugskanderborg@redbarnet.dk

Facebook: Skanderborg genbrugsbutik

Åbningstider

Mandag - onsdag: 10 - 15

Torsdag: 10 - 18

Fredag: 10 - 15

Lørdag: 10 - 13

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i genbrugsbutik