BARNETS BUTIK

i Skanderborg

Velkommen til BARNETS BUTIK Skanderborg 

I vores genbrugsbutik sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Skanderborg, nationalt og internationalt. 

Frivillig i Skanderborg

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken -  fra kundebetjening til vask og sortering af tøj.

Vores genbrugsbutik er en del af Skanderborg Lokalforening, som inviterer socialt udsatte børn og deres familier til at deltage i vores familieoplevelsesklub, hvor de i et positivt samvær med andre kan deltage i gode og givende oplevelser. Du kan læse mere om at være frivillig i Skanderborg Lokalforening.

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider.

Følg Skanderborg Genbrugsbutik på Facebook 

Kontakt os

Adelgade 60 
8660 Skanderborg
Tlf.: +45 24945144

Mail: genbrugskanderborg@redbarnet.dk

Instagram: Red barnet genbrugsbutik Skanderborg

Facebook: Red Barnet genbrugsbutik Skanderborg

Hvis du gerne vil være frivillig hos os kan du enten følge linket i den røde boks til højre, eller du kan sende en mail til os på hrgenbrugskanderborg@redbarnet.dk

 

Se vores åbningstider på Facebook

 

Facebook: 

Red Barnet genbrugsbutik Skanderborg

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i en Red Barnet butik