Genbrugsbutikken

i Allerød

Velkommen til Red Barnet genbrugsbutik Allerød

I vores genbrugsbutik sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug. Alt i butikken er klar til brug med det samme. 

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Allerød, i Danmark og resten af verden. 

Frivillig i Allerød

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken - fra kundebetjening til vask og sortering af tøj.

Vores genbrugsbutik er en del af Allerød Lokalforening. Vi laver madklub for familier, motionsløb i Ravnsholt Skov, vi udleverer julekurve og meget andet. Du kan læse mere lokalforeningen og om at om at være frivillig i Allerød Lokalforening.

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider.

Følg Allerød genbrugsbutik på Facebook

Tak til vores sponsorer

Tusind tak til alle vores sponsorer, der har været med til at gøre det muligt at åbne vores genbrugsbutik. 

Lokale sponsorer: Nopa Nordic, Rotary - Lillerød, Tømrermester Claus Weihrauch - Holte, XL Byg, Lise Terp, Kvickly, Rema 1000, Imerco, Karin Hermansen, Mungo Park, Danske Bank, Allerød Bio, Krukkerne - Allerød, Candy Star, Allerød, Appettito, Salon M, Cafe Castello, Allerød Grønthandler Green Mango, Ofelia Blomster og livsstil, Via Roma Sko, Pauli Cykler, Pensionisthuset - Allerød

Nationale sponsorer: Trasborg, Name it, Elgiganten, Jysk og DHL.

Kontakt os

Fritz Hansens Vej 31
3450 Allerød
Tlf. 24 98 39 11

Mail: genbrugalleroed@redbarnet.dk

Facebook: Red Barnet genbrugsbutik Allerød

Instagram: Red Barnet genbrugsbutik Allerød

Hvis du gerne vil være frivillig hos os kan du enten følge linket i den røde boks til højre, eller du kan sende en mail til os på hrgenbrugalleroed@redbarnet.dk

Se vores åbningstider på Facebook

 

 

Facebook:

Red Barnet genbrugsbutik Allerød

 

Vil du være frivillig i Allerød?

Som frivillig i vores genbrugsbutik står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i genbrugsbutik