BARNETS BUTIK

i Allerød

Velkommen til BARNETS BUTIK Allerød

I vores genbrugsbutik sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug. Alt i butikken er klar til brug med det samme. 

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Allerød, i Danmark og resten af verden. 

Frivillig i Allerød

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken - fra kundebetjening til vask og sortering af tøj.

Vores genbrugsbutik er en del af Allerød Lokalforening. Vi laver madklub for familier, motionsløb i Ravnsholt Skov, vi udleverer julekurve og meget andet. Du kan læse mere lokalforeningen og om at om at være frivillig i Allerød Lokalforening.

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider.

Aflevering af tøj

I vores container på bagsiden af bygningen modtager vi med glæde: 

  • Tøj - der kan sælges videre - til børn op til 12 år 
  • Legetøj, der fungerer 
  • Småt udstyr til børn 

Alt skal være pakket i lukkede poser 

Følg Allerød genbrugsbutik på Facebook

Følg Allerød genbrugsbutik på Instagram

Kontakt os

Torvestrædet 4B
3450 Allerød
Tlf. 24 98 39 11

Mail: genbrugalleroed@redbarnet.dk

Facebook: Red Barnet genbrugsbutik Allerød

Instagram: Red Barnets genbrugsbutik Allerød

Hvis du gerne vil være frivillig hos os kan du enten følge linket i den røde boks til højre, eller du kan sende en mail til os på hrgenbrugalleroed@redbarnet.dk

Vil du være frivillig i Allerød?

Som frivillig i vores genbrugsbutik står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i en Red Barnet butik