BARNETS BUTIK

i Aarhus

Velkommen til BARNETS BUTIK Aarhus  

I vores genbrugsbutik sælger vi brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn i alderen 0-12 år. Vi sørger altid for, at tøjet er pænt og nyvasket, og at udstyret og legetøjet er afprøvet og klar til brug.

Hvad går pengene til?

Overskuddet fra butikken går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt i Aarhus, nationalt og internationalt. 

Frivillig i Aarhus

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil være frivillig i vores butik. Som frivillig står du for den daglige drift af butikken -  fra kundebetjening til vask og sortering af tøj.

Vores genbrugsbutik er en del af Aarhus Lokalforening, der også driver en familieoplevesesklub med aktiviteter til familier, der af økonomiske eller sociale årsager har en presset hverdag. Herudover tilbyder vi sommerlejre for børn og unge. Du kan læse mere om at være frivillig i Aarhus Lokalforening. 

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkens åbningstider.

Følg Aarhus Genbrugsbutik på Facebook 

Følg Aarhus Genbrugsbutik på Instagram

 

Kontakt os

Park Allé 5, Parterre th.
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 21660203


Mail: genbrugaarhus@redbarnet.dk

Facebook: Red Barnet genbrugsbutik Aarhus

Instagram: Red Barnet genbrugsbutik Aarhus

Hvis du gerne vil være frivillig hos os kan du enten følge linket i den røde boks til højre, eller du kan sende en mail til os på hrgenbrugaarhus@redbarnet.dk

Se vores åbningstider på Facebook

 

Facebook: 

Red Barnet genbrugsbutik Aarhus

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj, prismærkning og kommunikation på sociale medier. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du gerne vil være en del af.

Bliv frivillig i en Red Barnet butik