Bliv frivillig i en
genbrugsbutik

Foto: Mette Frandsen

Vores genbrugsbutikker sælger brugt kvalitetstøj, legetøj og udstyr til børn fra 0-12 år

Overskuddet går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt, nationalt og internationalt.

BARN til BARN

Vores koncept er enkelt. Vi lader alt i butikkerne gå fra BARN til BARN. Børn vokser hurtigt ud af deres tøj og fra deres legetøj. Ved at aflevere dit barns tøj kan du give andre børnefamilier mulighed for at få noget lækkert og godt børnetøj meget billigt. Og i sidste ende går overskuddet til de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden.

Har du lyst til at være med?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening, kommunikation og vinduesdekoration til sortering af tøj og lettere rengøring.

Har du nogle timer i overskud og lyst til at hjælpe Red Barnet med genbrugsbutikkerne, så kontakt din lokale butik eller projektleder Kim Steen Carlsen på telefon: 3524 8676 eller på mail: genbrug@redbarnet.dk.

Vi modtager altid gerne tøj, legetøj og udstyr

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkernes åbningstider. Se mere information på butikkernes egen side nedenfor. 

Vi indsamler også lokalt via skoler, børnehaver, vuggestuer, fritidshjem 

Find din genbrugsbutik

Vi har lige nu 14 butikker i hele landet, og vi er ved at åbne mange flere.

Frederikshavn genbrugsbutik

Hedensted genbrugsbutik 

Hovedgård genbrugsbutik

København Amager genbrugsbutik

København City genbrugsbutik

København Østerbro genbrugsbutik

Næstved genbrugsbutik

Odense genbrugsbutik

Ringkøbing genbrugsbutik

Roskilde genbrugsbutik

Rønne genbrugsbutik

Skanderborg genbrugsbutik

Tønder genbrugsbutik

Aarhus genbrugsbutik

Tak til vores partnere

Flere virksomheder hjælper os med at starte vores nye genbrugsbutikker og indsamler løbende tøj blandt med medarbejdere og kunder.

Tak til name it, Trasborg, Elgiganten, Silvan, City-Self Storage, Skandia, Telenor, Call me og de mange lokale sponsorer, der hjælper de enkelte genbrugsbutikker. 

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj og lettere rengøring.

Bliv frivillig i genbrugsbutik