Red Barnet Genbrugsbutikker

Brugt tøj, legetøj, bøger og udstyr til børn

Red Barnet genbrugsbutikker sælger brugt kvalitetstøj, legetøj, bøger, møbler og udstyr til børn fra 0-12 år

Overskuddet fra vores genbrugsbutikker går til arbejdet med at redde, beskytte og styrke de dårligst stillede børn lokalt og nationalt. Vi vasker og renser alle varer i butikkerne, så det er klar til brug med det samme.

Genbrug for børn

Vores koncept er enkelt. Vi lader alt i butikkerne gå fra BARN til BARN. Børn vokser hurtigt ud af deres tøj og fra deres legetøj. Ved at aflevere dit barns tøj kan du give andre børnefamilier mulighed for at få noget lækkert og godt børnetøj meget billigt og bæredygtigt. Og i sidste ende går overskuddet til de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden. På den måde kan glæden gå fra BARN til BARN hele Danmark og verden rundt.  

Vi modtager altid gerne tøj, legetøj, bøger, møbler og udstyr

Vi modtager meget gerne tøj, legetøj og udstyr i butikkernes åbningstider - Alt til børn fra 0-12 år. Se mere information om åbningstider på butikkernes egen side nedenfor. Vi indsamler også lokalt via virksomheder, skoler, børnehaver, vuggestuer og fritidshjem.  

Vil du være frivillig i en genbrugsbutik?

Som frivillig i Red Barnets genbrugsbutikker står du for den daglige drift – lige fra kundebetjening og vinduesdekoration til sortering af tøj og lettere rengøring. Har du fire timer i overskud om ugen og lyst til at hjælpe Red Barnet med genbrugsbutikkerne, så kontakt din lokale butik eller tilmeld dig som frivillig her.

Bliv frivillig i en genbrugsbutik

Tak til vores partnere

Kontakt

Mai-Britt Hvam Krogh, Udviklingskonsulent Genbrug, 2452 9361, genbrug@redbarnet.dk
Asif Uddin Udviklingskonsulent Genbrug, 20522576, genbrug@redbarnet.dk