VI KÆMPER FOR BØRNS LIV

FØR, UNDER OG EFTER EN KATASTROFE

VI KÆMPER FOR BØRNS LIV FØR, UNDER OG EFTER EN KATASTROFE

For 389 kr. kan vi give en familie mad til to uger, tæpper og materialer til at sikre husly under en katastrofe samt vacciner mod livsfarlige sygdomme til et barn.

Bliv fast støtte

Støt fast

Når du støtter med et fast beløb, skal vi bruge færre penge på administration, og vi bliver bedre i stand til at planlægge langsigtet. På den måde giver du endnu mere til de børn, der har allermest brug for vores hjælp.

Gør en forskel for et barn i dag

Giv en enkeltdonation

Udsatte børn har brug for dig - mere end nogensinde før. Støt de børn som har allermest brug for det lige nu.

 

Brug dit netværk til at hjælpe udsatte børn

Opret indsamling

Med din hjælp kan vi nå et skridt videre i kampen for børns rettigheder. Start din egen indsamling for udsatte børn her.

Sådan kan du støtte arbejdet for udsatte børn

Giv en donation

Giv en hånd med i arbejdet for udsatte børn herhjemme og ude i verden ved at give et bidrag, der gør en reel forskel. Sammen kæmper vi for at styrke børns rettigheder og skabe bæredygtige, langsigtede forbedringer i børn og unges liv. Behovet er stort, og pengene ender der, hvor der er allermest brug for dem.
Vi er glade for, at du vælger at bakke op om lige præcis Red Barnet, og vi lover at bruge dit bidrag fornuftigt, så børnene får mest muligt ud af det. Tak, fordi du vil være en del af det vigtige arbejde.

Andre måder du kan støtte verdens udsatte børn

Hver en krone tæller, og uanset hvordan du støtter Red Barnets arbejde, støtter du de børn herhjemme og ude i verden, som har allermest brug for det. Vi ser hver dag, hvordan donationer og bidrag fra helt almindelige danskere er med til at skabe enorme forandringer i børns liv.

Tak, fordi du vil være en del af det vigtige arbejde. Vi er glade for, at du vælger at bakke op om lige præcis Red Barnet, og vi lover at bruge dit bidrag fornuftigt, så børnene får mest muligt ud af det.

Giv livet videre

Læs mere

Giv børn en lysere fremtid

Med dit testamente kan du være med til at redde, beskytte og styrke udsatte børn, når du ikke er her længere. Her kan du læse om, hvad der er godt at vide om testamentariske gaver og arv-skattefordele. Du er også velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak, eller hvis du gerne vil inkludere Red Barnet i dit testamente og har brug for hjælp til oprettelse af testamente.

Giv en gave, der hjælper børn

Køb en gave i vores webshop og gør samtidig en forskel for udsatte børn. Hvad med at købe et gavebevis til en du holder af ved næste højtid, fødselsdag eller som værtindegave? Din donation kan for eksempel sikre rent drikkevand til en familie eller nødhjælp til børn, der lever i krigsramte områder. Du kan også støtte ved at købe et produkt, som for eksempel vores allerførste plakat eller en strikkeopskrift.

Virksomhedssamarbejde

Støt som virksomhed

Jeres virksomhed kan gøre en forskel

Der er ligeledes rig mulighed for at støtte som virksomhed. Hos Red Barnet har vi god erfaring med CSR-samarbejder, som giver større synlighed til din virksomhed og samtidig bidrager der, hvor behovet er størst. Bliv erhvervssponsor og bliv en del af et fantastisk stykke arbejde. Dit bidrag som er med til at gøre verden til et bedre sted at være barn.