Skattefradrag

Så meget kan du trække fra i skat

Du kan få skattefradrag for det samlede bidrag, som du har doneret til Red Barnet og andre organisationer. I 2019 kan er det maksimale donationsbeløb 16.300 kr. I 2018 var det 15.900 kr.

Du kan læse mere om reglerne på SKAT's hjemmeside.

Donationer givet via MobilePay

Donationer givet via MobilePay registreres som anonyme indbetalinger og bidragene bliver derfor ikke indberettet automatisk til Skat.

For at indberette donationen, skal vi bruge følgende detaljer: beløb, transaktionsnummer og dato for donationen samt dit navn, adresse og cpr-nummer.

  • 1. Åben din MobilePay app
  • 2. Tryk på ”Aktiviteter” øverst i højre hjørne
  • 3. Tryk på den pågældende donation
  • 4. Tryk på ”transaktionsoplysninger” nederst på skærmen
  • 5. Tag et screenshot. Her fremgår både beløb, transaktionsnummer (ID) og dato
  • 6. Send billedet til medlemsservice@redbarnet.dk og skriv dit navn og din adresse i e-mailen, samt at du ønsker fradrag for donationen
  • 7. Gå ind på denne formular og udfyld dit cpr-nummer. Send ikke CPR-nummeret med i e-mailen af sikkerhedsmæssige årsager.

Indtast dit CPR-nummer og få skattefradrag

Indberetningen af dit bidrag foregår helt automatisk. Hvis du oplyser dit CPR-nummer til Red Barnet, så sørger vi for, at dine samlede bidrag bliver opgivet til SKAT. Vi indberetter hvert år bidrag til SKAT medio januar for det foregående år. Ifølge SKAT kan der gå tre til fire uger, inden vores indberetning kan ses i din skattemappe. Red Barnets CVR nr. er 63407216. Det fremgår af din årsopgørelsen i din skattemappe, som du kan se på SKAT’s hjemmeside. Har du ikke allerede oplyst os dit CPR--nummer, kan du gøre det via denne formular.

Repræsenterer du en virksomhed?

Ønsker du at få fradrag for en donation givet som virksomhed, så kontakt venligst medlemsservice@redbarnet.dk.

Hvis du er medlem af Red Barnet

Medlemskontingentet er ikke fradragsberettiget og bliver derfor ikke indberettet til SKAT. Du kan dog ændre dit medlemskab til fast støtte via denne formular. Så vil du fremover få fradrag for dine donationer.

Har du spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om dine donationer og skattefradrag, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice på medlemsservice@redbarnet.dk eller ringe til os på tlf.: 35365555.