Få skattefradrag på donationer til velgørenhed

Læs her hvordan

Vidste du, at du kan få fradrag på de donationer du vælger at give til Red Barnet?

På denne side finder du information omkring, hvordan du kan få fradrag på dine donationer til Red Barnet, både som privat person og som virksomhed. Du finder også information omkring hvor meget du kan trække fra i SKAT i 2022.

 

Indtast dit CPR-nummer og få skattefradrag

Indberetningen af dit bidrag foregår helt automatisk. Hvis du oplyser dit CPR-nummer til Red Barnet, så sørger vi for, at dine samlede bidrag bliver opgivet til SKAT. Vi indberetter hvert år bidrag til SKAT medio januar for det foregående år. Ifølge SKAT kan der gå tre til fire uger, inden vores indberetning kan ses i din skattemappe. Red Barnets CVR nr. er 63407216. Det fremgår af din årsopgørelsen i din skattemappe, som du kan se på SKATs hjemmeside. Har du ikke allerede oplyst os dit CPR-nummer, kan du gøre det her:

Oplys dit CPR-nummer via denne formular

 

Så meget kan du trække fra i skat

Du kan få skattefradrag for det samlede bidrag, som du har doneret til Red Barnet og andre organisationer. I 2022 er det maksimale donationsbeløb 17.200 kr. I 2021 var det 17.000 kr.

Du kan læse mere om reglerne på SKAT's hjemmeside.

 

Donationer givet via MobilePay

Donationer givet via MobilePay registreres som anonyme indbetalinger og bidragene bliver derfor ikke indberettet automatisk til SKAT.

For at indberette donationen, skal vi bruge følgende detaljer: beløb, transaktionsnummer og dato for donationen samt dit navn, adresse og CPR-nummer.

1. Åbn din MobilePay app

2. Klik på ”Aktiviteter” menuen nederst

3. Klik på den pågældende donation

4. Klik på ”Transaktionsoplysninger” nederst på skærmen

5. Tag et screenshot. Her fremgår både beløb, transaktionsnummer (ID) og dato

6. Send billedet/billederne til medlemsservice@redbarnet.dk og skriv dit Red Barnet-nummer eller kontaktoplysninger i mailen, samt at du ønsker skattefradrag

7. Hvis du ikke har oplyst os dit CPR-nummer, så udfyld formularen på denne side. Send ikke dit CPR-nummer i mailen af sikkerhedsmæssige årsager.

 

Repræsenterer du en virksomhed?

Ønsker du at få fradrag for en donation givet som virksomhed, så kontakt venligst medlemsservice@redbarnet.dk.

 

Hvis du er medlem af Red Barnet

Medlemskontingentet er ikke fradragsberettiget og bliver derfor ikke indberettet til SKAT. Du kan dog ændre dit medlemskab til fast støtte via denne formular. Så vil du fremover få fradrag for dine donationer.

 

Har du spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om dine donationer og skattefradrag, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice på medlemsservice@redbarnet.dk eller ringe til os på tlf.: 35365555.