Ledige stillinger

Foto credit: Lucia Zoro

Red Barnet søger ny generalsekretær

Rekrutteringsprocessen går nu i gang, efter at Red Barnets seneste generalsekretær fratrådte sin stilling i december. En ny generalsekretær forventes at tiltræde til august. Red Barnet har netop søsat en ambitiøs treårig strategi, der blandt andet fokuserer på at styrke økonomien gennem en ny og mere kompleks tilgang til funding. Derudover venter der store ambitioner i både de internationale og nationale programmer, samtidig med at den voksende organisation skal arbejde målrettet med god trivsel.

Læs mere om stillingen som generaldirektør i Red Barnet. 

Ledige stillinger i Red Barnet

Som medarbejder hos Red Barnet er du med til at gøre en forskel for de dårligst stillede børn i Danmark og i resten af verden.

Red Barnet redder, beskytter, styrker og hjælper børn i hele verden. Vi hjælper børn på flugt, børn der sulter og børn der lever i katastrofer, konflikter og krige. Vi bekæmper vold, overgreb og mobning. Vi sikrer skolegang, opbygger fællesskaber og styrker børns modstandskraft. Vi arbejder politisk for positive forandringer for udsatte børn og skaber debat om børns livsvilkår.

Vi søger løbende dygtige og ambitiøse kollegaer til vores hovedkontor i København og til vores indsatser ude i verden. Læs mere om vores ledige stillinger herunder.

Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger. Alle faste stillinger bliver slået op. Har du lyst til at arbejde for Red Barnet, så opfordrer vi dig til at holde øje med vores opslag her på siden og vores side på LinkedIn, hvor du kan se alle eksternt opslåede stillinger.

Red Barnet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vores fokus på at beskytte børn mod overgreb er også afspejlet i vores rekrutteringsproces. Ønsker du at arbejde for os, er du forpligtet til at følge vores interne børnebeskyttelsespolitik.