Ledige stillinger

Foto credit: Lucia Zoro

Ledige stillinger i Red Barnet

Vil du være med til at gøre en forskel for de dårligst stillede børn i Danmark og resten af verden?

Hos Red Barnet bliver du en del af en organisation, som kæmper for de mest udsatte børn i Danmark og resten af verden. Sammen kæmper vi for børnene. Hver time. Hver dag. Overalt i verden.

Red Barnet tror på, at alle børn har potentialet til at skabe en bedre verden end den, de er født ind i. Vi vil aldrig acceptere, at børneliv går tabt, eller at børn udsættes for vold, overgreb og svigt.

Mener du også, at børn fortjener den bedste start i livet? Så bliv en del af verdens største uafhængige børneorganisation, som går forrest i kampen for at skabe bedre vilkår for børn i hele verden.

Vi søger løbende dygtige og ambitiøse kollegaer til vores hovedkontor i København og til vores indsatser ude i verden. Læs mere om vores ledige stillinger: 

 Ledige stillinger - knap

Vi modtager desværre ikke uopfordrede ansøgninger. Har du lyst til at arbejde for Red Barnet, opfordrer vi dig til at holde øje med vores opslag her på siden og på LinkedIn. På ovenstående link kan du også tilmelde dig vores jobagent, så du får direkte besked, når vi slår en stilling op inden for et område, som interesserer dig.

Red Barnet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vores fokus på at beskytte børn mod overgreb er også afspejlet i vores rekrutteringsproces. Ønsker du at arbejde for os, er du forpligtet til at følge vores interne børnebeskyttelsespolitik.