Mød Red Barnets ambassadører

Mathilde Falch

Mathilde Falch 468x350.jpg

“Det smerter mig at vide, at der er børn rundt i hele verden, der lider, og som ikke får lov til at have en barndom med tryghed, leg og voksne, der kan passe på dem. Børn, som får dybe traumer og ikke har mulighed for at bearbejde dem, fordi rædslerne fortsætter. Jeg er engageret i Red Barnets arbejde, fordi jeg tror og oplever, at et stærkt fællesskab, kompetente frivillige og dygtige fagfolk virkelig kan gøre en forskel for de børn, der har brug for hjælp.”

Karen Mukupa

Karen Mukupa ambassadoer 468x350.jpg

'Jeg har kæmpe empati for Red Barnets arbejde. Jeg er vokset op i Tanzania og har set, hvordan en organisation som Red Barnet kan gøre en forskel for børn med svære kår. At være med til at gøre en lille forskel for socialt udsatte og sårbare børn både i Danmark og ude i den store verden ser jeg kun som min pligt og som det mindste, jeg kan gøre som menneske. Børn er vores fremtid, og dem skal vi passe på.'

Troels Gustavsen

Troels Gustavsen 468x350.jpg

Alle børn fortjener at vokse ubekymret op i gode og trygge rammer og være en del af et sundt fællesskab. Det er indlysende, at man som barn er afhængig af os voksne. Derfor er det selvfølgelig vores ansvar at hjælpe de børn, der har det svært. Børn skal have lov til at være børn - derfor støtter jeg Red Barnet

Birgitte Hjort Sørensen

BirgitteHjort_Portræt2.jpg

“Alle børn har brug for og ret til at vokse op i kærlighed, tryghed og sikkerhed. Derfor er jeg så glad for at kunne hjælpe Red Barnet med deres vigtige arbejde for at sikre netop dette - herhjemme og ude i verden”

Emma Nicoline

Emma Nicoline 468x350.jpg

"Jeg er som barn, selv vokset op i et hektisk og ustabilt - miljø, som har budt mig en opvækst med udfordringer, jeg ikke ønsker andre skal opleve. Hvorfor det står mig nært, at jeg, med min stemme vil gøre opmærksom på og selv være en håndsrækning til de børn, som har brug for det."