Mød Red Barnets ambassadører

Mathilde Falch

Mathilde Falch 468x350.jpg

“Det smerter mig at vide, at der er børn rundt i hele verden, der lider, og som ikke får lov til at have en barndom med tryghed, leg og voksne, der kan passe på dem. Børn, som får dybe traumer og ikke har mulighed for at bearbejde dem, fordi rædslerne fortsætter. Jeg er engageret i Red Barnets arbejde, fordi jeg tror og oplever, at et stærkt fællesskab, kompetente frivillige og dygtige fagfolk virkelig kan gøre en forskel for de børn, der har brug for hjælp.”

Karen Mukupa

Karen Mukupa ambassadoer 468x350.jpg

'Jeg har kæmpe empati for Red Barnets arbejde. Jeg er vokset op i Tanzania og har set, hvordan en organisation som Red Barnet kan gøre en forskel for børn med svære kår. At være med til at gøre en lille forskel for socialt udsatte og sårbare børn både i Danmark og ude i den store verden ser jeg kun som min pligt og som det mindste, jeg kan gøre som menneske. Børn er vores fremtid, og dem skal vi passe på.'

Troels Gustavsen

Troels Gustavsen 468x350.jpg

Alle børn fortjener at vokse ubekymret op i gode og trygge rammer og være en del af et sundt fællesskab. Det er indlysende, at man som barn er afhængig af os voksne. Derfor er det selvfølgelig vores ansvar at hjælpe de børn, der har det svært. Børn skal have lov til at være børn - derfor støtter jeg Red Barnet

Birgitte Hjort Sørensen

BirgitteHjort_Portræt2.jpg

“Alle børn har brug for og ret til at vokse op i kærlighed, tryghed og sikkerhed. Derfor er jeg så glad for at kunne hjælpe Red Barnet med deres vigtige arbejde for at sikre netop dette - herhjemme og ude i verden”

Emma Nicoline

Emma Nicoline 468x350.jpg

"Jeg er som barn, selv vokset op i et hektisk og ustabilt - miljø, som har budt mig en opvækst med udfordringer, jeg ikke ønsker andre skal opleve. Hvorfor det står mig nært, at jeg, med min stemme vil gøre opmærksom på og selv være en håndsrækning til de børn, som har brug for det."

Katrine Marie Guldager

katrine_marie_guldager 468x350.png

"Hvordan ville du selv have det, hvis det var dig, der ikke havde nok at spise? Dig, der ikke havde mulighed for at gå i skole? Når vi lever i den rige del af verden er det ekstra vigtigt, at vi bliver ved med at stille spørgsmålet: Hvordan ser livet ud fra de andres perspektiv? Hvad ville vi ønske, hvis det var os, der ikke havde adgang til mad og skolegang? Vi ville selvfølgelig ønske, at der kom nogen og hjalp os. Det er et vigtigt moralsk udgangspunkt: At tænke på, hvordan verden ville se ud, hvis rollerne var byttet om. Vi skal tænke på dårligt stillede børn for deres skyld, men også for vores egen. Hvis man mister sin empati med andre mennesker, har man også mistet noget vigtigt i sig selv. Derfor er jeg ambassadør for Red Barnet."

Natasha Brock

natasha brock red barnet ambassadoer 468x350.jpg

"Jeg er glad for at kunne være en del af Red Barnet, da jeg synes det er så vigtigt at sørge for at børn har de bedste vilkår i livet. De er vores fremtid og derfor er det vores opgave og ansvar at sørge for at deres nutid er så god som muligt."

Lucas Lynggaard Tønnesen

Lucas 468x350.png

"Da jeg selv voksede op, var min familie sponsor for en lille pige i Afrika og en dreng fra Asien. Sandra og Adonis. Jeg kan huske hvor stort indtryk det gjorde på mig at være med til at hjælpe nogen, der ikke selv havde midlerne. Derfor er jeg gået sammen med Red Barnet for at opfordre andre til at være med til at gøre en forskel."