Nyheder

Swan Lee og Red Barnet lancerer T-shirt til fordel for udsatte børn

I disse dage genudgiver indierockbandet Swan Lee kæmpehittet ”Love Will Keep You Warm”, og i den forbindelse lancerer Swan Lee og Red Barnet en ny t-shirt, hvor overskuddet går til Red Barnets arbejde.

”Love Will Keep You Warm” står der på den helt nye t-shirt, som Swan Lee og Red Barnet er gået sammen om til fordel for Red Barnets arbejde for udsatte børn både i Danmark og ude i verden. Den smukke sang med det stærke budskab tog alle med storm, da bandet udgav den første gang i 2004, og i forbindelse med bandets genopståen og tourné rundt i landet i foråret 2023 genudgives sangen nu i en opdateret version, produceret af Søren Buhl Lassen, der også har produceret bandets nye album ”The Garden”. 

”Love Will Keep You Warm” blev oprindeligt skrevet til en veninde, som havde det svært, men budskabet om næstekærlighed har vist sig at være langtidsholdbart, og vi håber, at samarbejdet med Red Barnet kan være med til at minde os alle om, at særligt børn i udsatte positioner fortjener ekstra støtte, siger Pernille Rosendahl, sanger i Swan Lee.

I Red Barnet glæder de sig ligeledes over den fælles indsats
- Det er en meget smuk sang og et fantastisk budskab, og at vi kan kombinere det i disse flotte t-shirts, der støtter vores arbejde for udsatte børn, er vi meget stolte og taknemmelige over. Og det er vigtigt, for behovet lige nu er stort. Herhjemme ser vi hårdtprøvede børnefamilier, der kæmper for at betale regninger og få mad på bordet, og flere steder i verden er der krige, konflikter og store katastrofer, der kræver en ekstra indsats, siger Johanne Schmidt-Nielsen, generalsekretær i Red Barnet. 

Samarbejdet skydes i gang, netop som Swan Lee genudgiver kæmpehittet, og som bandet starter en stor turné rundt i hele Danmark, der starter den 30. marts. 

For os var det oplagt at lave et samarbejde med Red Barnet omkring “Love Will You Keep You Warm”. Den sang betød meget for os, dengang vi lavede den, og det gør den stadig. Her mange år efter udgivelsen er vi selv blevet forældre og kender den store kærlighed, man som forældre har til sine børn. Den er stor, mægtig og vigtig for børns trivsel. Og det at hjælpe udsatte børn, som Red Barnet gør, udspringer jo også af omsorg og et ønske om at hjælpe og beskytte børn, og samtidigt give dem den barndom de har ret til. Det kan vi kun bakke op om. Og det gør vi med det her samarbejde, siger Emil Jørgensen, trommeslager i Swan Lee.

Og Emil er mere end almindeligt bekendt med Red Barnets arbejde, for når han ikke spiller trommer i bandet, arbejder han nemlig med virksomhedspartnerskaber i organisationen. 

Man bestemmer selv prisen på t-shirten, dog mindst 299 kr. Alt overskuddet af salget går til Red Barnets arbejde for udsatte børn i Danmark og ude i verden. 

Kort om t-shirten
T-shirten fås i farverne hvid, grøn og lyserød og kan købes via Red Barnets webshop eller i forbindelse med Swan Lee’s turné netop nu.

Overskuddet fra salget af tt-shirten går til Red Barnets arbejde for udsatte børn i Danmark og ude i verden. 

Læs mere om Swan Lees turné