Nyheder

D-A-D og Red Barnet genoptrykker efterspurgt T-shirt i anledning af bandets 40-års jubilæum

Den populære 'Save The Children' T-shirt skabt i et samarbejde mellem det danske rockband D-A-D og Red Barnet har været stort set været udsolgt, siden den blev lanceret første gang i 2021.

Men nu genoptrykkes den i nye farver i anledning af D-A-D's 40-års jubilæum og overskuddet fra T-shirten går igen til Red Barnets arbejde . 

-Det er sjældent en god ide at gentage en succes, men at genoptrykke den her T-shirt er en rigtig god ide. Sådan siger Jesper Binzer, der er forsanger og guitarist i det danske rockband D-A-D. Han er også ambassadør hos Red Barnet, og det er en af grundene til, at 'Save The Children' T-shirten så dagens lys for første gang i 2021.   

Siden da er den blevet genoptrykt i gul og blå for at støtte børn på flugt fra krigen i Ukraine. Og nu genoptrykkes den efterspurgte T-shirt igen i anledning af bandets 40-års jubilæum.  

-Det føles fedt, at vi kan gøre en forskel for nogen, og med en organisation som Red Barnet bliver hjælpen ikke bare et plaster på såret for børnene. Det er mere langsigtet, siger Jesper Binzer.  

Hos Red Barnet er generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen også glad for samarbejdet.  

-T-shirten har været efterspurgt lige siden, vi lancerede den første gang. Derfor er vi meget glade for, at D-A-D endnu engang vil være med til at samarbejde om at gøre en forskel for sårbare og udsatte børn herhjemme og ude i verden, hvor vi lige nu ser omfattende konflikter og krige, der har voldsomme konsekvenser for børn verden over. Vi ser børn, der bliver dræbt i bombardementer, der sulter, der mangler mad og vand, og som ikke kan få medicin og behandling, hvis de har brug for det. Børn, der bliver frarøvet deres barndom og skolegang, siger hun og tilføjer:  - Med denne nye T-shirt kan du både hylde bandet, gøre en kæmpe forskel og støtte vores arbejde for at hjælpe udsatte børn rundt om i verden.  

Hos Jesper Binzer og D-A-D er de ikke i tvivl om, hvorfor man skal købe T-shirten.  

- Så kan du både se sej ud og gøre noget godt for børnene. Du kan pudse glorien og sige, at du er en gammel rocker på én gang, siger Jesper Binzer.  

Man bestemmer selv prisen på T-shirten, dog mindst 349 kr. Den kan købes i Red Barnets webshop. Alt overskud af salget går til Red Barnets arbejde for udsatte børn i Danmark og ude i verden.  

Fakta om de nye 'Save The Children' T-shirts

Hvad koster T-shirten?  Minimum 349,- dkk – men man må gerne give mere. Alt overskud går til Red Barnet  

Hvor forhandles T-shirten?  I Red Barnets webshop 

Hvad går pengene til?  Overskuddet fra salget af T-shirten går til Red Barnets arbejde for udsatte børn i Danmark og ude i verden. 

Webshop

Dit køb er børnenes fremtid

Når du køber et produkt hos Red Barnet, får du ikke blot en flot gave, men du er også med til at gøre en virkelig og reel forskel for udsatte børn – herhjemme og ude i verden.

Jesper Binzer og Johanne Schmidt Nielsen i flotte t-shirts

D-A-D T-shirt

Den populære T-shirt er blevet genoptrykt i anledning af D-A-D’s jubilæum og kan købes her.

Strik til forside

Strikkeopskrifter

Er du på udkig efter en strikkeopskrift på de lækreste huer og sweatre, så kig her.

Når du køber et produkt hos Red Barnet,
får du ikke blot en flot gave, men du er også med til at gøre en virkelig og reel forskel for udsatte børn i Danmark og i resten af verden.