Hvad er yubo?

Yubo er et socialt netværk, som særligt er brugt af teenagere. Man kan bruge Yubo til at ”møde” nye mennesker og chatte 1:1 eller i grupper. På Yubo kan man også lave live videoer (livestreame), så andre brugere kan se, hvad du laver her og nu. Alle brugere på Yubo kan se og kommentere på din livestream, og man kan i løbet af livestreamingen vælge, om man vil tilføje ens ’seere’ som venner.

I opbygning minder Yubo lidt om Tinder. Man kan få nye venner på appen ved at swipe en profil til højre. Hvis de har gjort det samme med dig, får I adgang til at chatte eller deltage i hinandens livestreams. Swiper man til venstre betyder det, at man ikke er interesseret i at komme i kontakt med profilen.

Yubo er en gratis app. Man skal være 13 år for at oprette en profil på Yubo. Hvis man er mellem 13 og 17 år, skal man have forældretilladelse til at bruge appen. Brugere i den aldersgruppe kan kun se andre brugere, der også er under 18. Yubo vil sikre folks identitet ved kravet om, at man skal have et ægte billede af sig selv samt indtaste sit rigtige navn og fødselsdato.

Læs Yubos forældreguide her.