Hvad er netdating?

På internettet kan man let møde og date andre personer. På netdating-tjenester møder man andre med et formål om at date. For nogle handler netdating om at finde en kæreste og måske den eneste ene. For andre er netdating en måde at finde en sexpartner på.

Netdating-tjenester
Der findes en lang række tjenester og hjemmesider, hvor man kan netdate og møde andre. Tinder, Grindr og Happn er eksempler på digitale tjenester, hvor man kan netdate.

For nogle giver netdating adgang til, at man kan få kontakt til andre personer, som deler ens særlige interesse eller livsstil. Et eksempel på det er farmerdating.dk, som henvender sig til personer, der bor på landet.

Pas godt på dig selv
Netdating er et ret almindeligt fænomen, og langt de fleste, som dater over internettet, er ganske almindelige mennesker.

Men som med mange andre digitale tjenester skal man dog altid passe rigtig godt på sig selv, når man taler og måske mødes fysisk med mennesker, man ikke kender i forvejen. For det er desværre ikke alle, som er dem, de udgiver sig for at være. 

Læs mere om sextortion (sex-afpresning)