Om AnmeldDet

 

I Red Barnet arbejder vi hårdt for at bekæmpe alle former for seksuelle overgreb mod børn og unge.

Derfor oprettede vi i 2001 anmeldelsestjenesten AnmeldDet, hvor bekymrede borgere anonymt kan anmelde seksuelt overgrebsmateriale med børn, som de er stødt på online. Og hver eneste anmeldelse er vigtig i kampen for at stoppe digitale seksuelle overgreb på børn.

Siden oprettelsen af hotlinen har vi behandlet over 80.000 anmeldelser, og vi arbejder fortsat utrætteligt for at fjerne seksuelt overgrebsmateriale med børn og stoppe distributionen.

Vi handler hurtigt og effektivt

Vi har samarbejdspartnere over hele verden for effektivt at fjerne de ulovlige hjemmesider og fildelingsmapper, som borgere anmelder til os. Vores internationale samarbejde betyder, at vi typisk kan fjerne seksuelt overgrebsmateriale med børn inden for 72 timer.

Læs mere om vores arbejde, og hvordan vi behandler anmeldelserne. Red Barnet får økonomisk støtte fra Socialministeriet og fra EU-kommissionen til arbejdet med at forebygge og begrænse seksuel udnyttelse af børn på internettet.

Behandling af anmeldelser

Se hvilke regler vi følger, når vi behandler din anmeldelse anmeldelser af overgrebsmateriale.

Læs mere

Den danske blokeringsordning

Læs om vores samarbejde med Rigspolitiet og en række internetudbydere om en blokeringsordning mod seksuelt overgrebsmateriale med børn.

Læs mere

Vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med en række partnere og indsater, fx Rigspolitiet, INHOPE og eNASCO, for at bekæmpe digitale og seksuelle overgreb mod børn.

Læs mere

Red Barnets anmeldelsestjeneste AnmeldDet er medfinansieret af EU-kommissionen og indgår i INHOPE - det verdensomspændende netværk af civile anmeldelsestjenester mod ulovligt materiale med børn på nettet.