Hjælp Yemens børn!

De er fanget i verdens værste katastrofe

Hjælp Yemens børn! De er fanget i verdens værste katastrofe

Børnene betaler den højeste pris for krigen i Yemen. Du kan hjælpe i dag
Børnene betaler den højeste pris for krigen i Yemen. Du kan hjælpe i dag

Så langt rækker din støtte for 296 kr.

  • icon
    Rent vand
    Tabletter til rensning af drikkevand til en familie i en måned

Børnene betaler den højeste pris for krigen i Yemen. Du kan være med til at gøre en forskel. Din støtte kan redde liv i dag.

100 spædbørn sulter ihjel - hver eneste dag!

Krigen i Yemen har nu raset i fire lange år. Konflikten har bragt landet i knæ og gjort situationen for de yemenitiske børn fuldstændig desperat. Over 11 millioner piger og drenge har netop nu AKUT brug for hjælp. Det gør Yemen til verdens værste humanitære katastrofe.

Det er da også svært ikke at få ondt i maven, når man læser tallene for, hvordan krigen rammer børnene:

  • Hver eneste dag mister 100 spædbørn livet på grund af den katastrofale mangel på mad
  • Hver måned dræbes eller såres 37 børn som følge af luftangreb
  • 85.000 børn menes at være sultet ihjel, siden krigens start  

Red Barnet er til stede og kæmper for at redde og beskytte børnene, som hverken har andel eller part i krigen. Vi har foreløbigt hjulpet 1,5 millioner børn i Yemen. Kun med støtte fra mennesker som dig kan vi fortsætte det arbejde!

 

SMS BARN til 1220 og støt vores arbejde. Det koster 75 kr.

 

Børnene betaler den højeste pris

Krigen har haft næsten uoverskuelige konsekvener for Yemen. Boligkvarterer er blevet bombet, skoler lagt i ruiner, infrastruktur ødelagt. Hele 76 procent af befolkningen har brug for nødhjælp. Det svarer til 22,2 millioner mennesker. Og det er børnene, der betaler den højeste pris. De betaler med deres helbred, med deres fremtid, med deres liv.

Hvert tiende minut dør et barn i Yemen. Piger og drenge, der bukker under for ting som kolera, difteri og akut underernæring – lidelser, der med få midler let kan behandles. Men hospitaler og klinikker er blevet ødelagt, regeringens sundhedspersonale får ingen løn, og levering af vital bistand bliver blokeret.


Støt med: 75 kr. 200 kr. 450 kr.

 

Du kan være med til at hjælpe!

Når du støtter Red Barnet, støtter du vores arbejde for at redde de børn, der er fanget i dette mareridt. Sammen med dig uddeler vi fødevarer, rent drikkevand, medicin og vacciner. Vi behandler børn, der lider af underernæring, dehydrering, skader fra krigshandlinger og traumer fra de grufulde ting, de har oplevet. Vi støtter børns mulighed for at lege og modtage skoleundervisning i trygge, sikre omgivelser.

Alt i alt har Red Barnet siden krigens start hjulpet 3 millioner mennesker – heraf er godt halvdelen børn. Det arbejde har kun været muligt på grund af bidrag fra mennesker som dig. Hjælp os med at fortsætte kampen!

 

SMS BARN til 1220 og støt vores arbejde. Det koster 75 kr.