Virksomheder og partnerskaber

Sammen er vi stærkere

- samarbejder der giver mening og værdi

Virksomhedssamarbejde med Red Barnet

Som virksomhedspartner hos Red Barnet opnår din virksomhed større synlighed og er samtidig med til at støtte arbejdet for udsatte børn. Partnerskabet er til gavn for begge parter og kommer verdens mest sårbare børn til gode. 

Vi har masser af erfaring med CSR-samarbejde med virksomheder, som vi er glade for og stolte af. Gennem et partnerskab med Red Barnet får du en stærk medspiller, som kan styrke din virksomheds brand og relevans. Her på siden kan du læse mere om, hvordan du kan gøre en reel forskel, der gavner din forretning.  

Hovedsamarbejdspartnere

Aldi

Sammen med ALDI’s kunder og medarbejdere arbejder vi for at sikre, at sårbare børn og familier får nogle af de muligheder, som de fleste andre tager for givet.  

Aldi

Trasborg

Trasborg har over de sidste tre generationer specialiseret sig i indsamling af genbrugstøj. Det sker ud fra et ønske om at skabe bæredygtige løsninger.

Trasborg

IKEA

Sammen med IKEA’s kunder og medarbejdere er det Red Barnets mål at sørge for, at de allermest udsatte børn og unge i Danmark får de samme muligheder som deres jævnaldrende.

IKEA

CVC

CVC støtter Red Barnets aktiviteter for børn og unge i Danmark, som fx vores sommerlejre og familieoplevelsesklubber

CVC

Haldor Topsøe

Haldor Topsøe er en global virksomhed, der har en vision om at være verdensledende inden for teknologier, som reducerer kulstofemissioner fra den kemiske industri og raffinerin

Haldor Topsøe

Red Barnets advisory board

Vi er stolte over at have samlet et stærkt hold af kapaciteter inden for en række forskellige brancher, som hjælper os med at udvikle nye koncepter, stærke projekter og samt involvere virksomheder i partnerskaber på nye måder.

Læs mere og se hvem der er med i Red Barnets advisory board

Bliv erhvervssponsor og støt Red Barnets arbejde med et beløb fra 5.000 kroner. 

Du vil støtte vores arbejde for de mest udsatte børn ude i verden og herhjemme i Danmark. 5.000 kr svarer til, at vi kan tilbyde 10 udsatte børn en uges ophold på en af Red Barnets ferielejre i Danmark. Sammen kan vi her give dem en plads i fællesskabet, nye venner og gode minder for livet.

Læs mere om hvordan din virksomhed bliver erhvervssponsor