Randers Lokalforening

Modelfoto: Red Barnet

Velkommen til Randers Lokalforening


Hvad laver vi?

  • Vi afholder hvert år en sommerlejr for 11-12 udsatte familier.

  • Indsamling: Vi koordinerer den årlige Landsindsamling i Randers.

  • Vi har oprettet en fond (Glad Fritid Puljen), der kan hjælpe økonomisk dårligt stillede børn og unge i gang med en fritidsinteresse. Ansøgningsskema og vejledning kan downloades her,  hvorefter skemaet udfyldes på PC. Det udfyldte og underskrevne skema sendes herefter som vedhæftet fil til gladfritidranders@redbarnet.dk.

Kalenderen (Mød os her):

  • Nytårswalk: (sjov familietravetur med spændende opgaver og gode præmier) ved Skovhuset i Fladbro Skov kl. 13 den første lørdag i januar.

  • Lions bagagerumssalg på Østervold sidste lørdag i maj + sidste lørdag i august.

  • Randersugen: i vores telt på Slotspladsen – den første lørdag i ugen.

  • Landindsamlingen: Den første søndag i september. Du får din bøtte tilsendt, når du melder dig, men hvis du kom for sent med tilmeldingen, kan du hente den hos os i Kulturhuset om formiddagen. Det er også her, du skal aflevere den igen, når du er færdig med din rute. Det er altid hyggeligt!                         
    I finder os også ved andre events i byen. Det er os med de røde trøjer!

Kunne du tænke dig at være med?
Vi vil meget gerne høre fra dig, hvad enten du har lyst til at være frivillig i klubben, på lejren eller bare til at hjælpe lidt en gang imellem, fx med at hverve indsamlere til Landsindsamlingen.
Måske kan du ikke rigtig beslutte dig? Brug nedenstående kontaktinfo og tag en snak med os!

Du kan være med til at gøre en masse for udsatte børn i Randers – og i hele verden, og du bliver en del af et dejligt fællesskab med støtte, sparring, kurser og hygge.


Hvor kan du følge os?
Facebook